Alleen een logisch persoon kan de tijd achterhalen die op de laatste klok moet worden weergegeven!

Slechts twee op de tien mensen wisten binnen de gegeven tijd het juiste antwoord te vinden. Denk je dat je het beter kan?

Wat dacht je ervan om een ​​paar minuten voor jezelf te nemen? Tijd voor jezelf maken is essentieel om gezond te blijven. Dus vandaag bieden we je aan om te proberen dit raadsel op te lossen. Het is gereserveerd voor de slimsten, dus je kunt je vaardigheden testen. Neem de tijd om je te concentreren en begin dan!

Waar gaat dit raadsel over?

We hebben besloten om je logica op de proef te stellen met een klein raadsel. We gaan u daarom kennis laten maken met een aantal klokken waarop verschillende tijden staan ​​aangegeven. Helaas ontbreekt de laatste klok. U zult het zeker hebben begrepen, de reeks klokken die we u voorstellen volgen een bepaalde logica en om de tijd te vinden die op de laatste klok wordt weergegeven, moet u de redenering erachter vinden. Om te slagen moet je dus logisch zijn, maar ook efficiënt aangezien je maar 45 seconden hebt om de puzzel te voltooien. Bewapen jezelf met je stopwatch en ga aan de slag!

Lees ook  Observatietest: Meet je observatievaardigheden in deze optische illusie!
© Delunchclub

 

Waarom is het nuttig om te proberen een puzzel op te lossen?

Online logische puzzels zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, en terecht. Ze zijn inderdaad een superleuke manier om onze hersenen te stimuleren terwijl we plezier hebben. Of je nu een verdraaid raadsel oplost tijdens een koffiepauze of urenlang je hersenen aan het pijnigen bent voor je scherm, met logische puzzels online kun je je denken, logica en creativiteit oefenen.

Bovendien worden ze vaak op een leuke en interactieve manier gepresenteerd, met handige aanwijzingen die je inspireren om de grenzen van je denken te verleggen. Of je nu een puzzelliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een intellectuele uitdaging, met logische puzzels online zit je goed. Maak je klaar om je hersenen op de proef te stellen en je innerlijke genialiteit te ontdekken!

Lees ook  Heeft u de vaardigheden om deze zeer verwarrende puzzel op te lossen?

De 45 seconden zijn zojuist verstreken!

De klok moet 5:35 hebben gelezen!

Een pluim voor iedereen die het juiste antwoord wist te vinden! Jouw logica is de grootste genieën waardig.

Voor degenen die het niet konden vinden, maak je geen zorgen, we zullen je helpen. Als je goed kijkt, zie je dat om de tijd van de tweede klok te krijgen, je de tijd van de eerste klok 1u10 terug moest zetten. Om de tijd van de derde klok te krijgen, was het nodig die van de tweede met 1u20 terug te zetten. Om de tijd van de vierde klok te krijgen, moest je de derde klok 1u30 terugzetten. Uiteindelijk was het voor de vijfde voldoende om de tijd van de vierde met 1u40 terug te zetten.

Lees ook  IQ-test: los dit raadsel op als je een echt gevoel voor analyse en observatie hebt!
© Delunchclub

 

Bedankt voor het meedoen aan deze test en we hopen dat je plezier hebt gehad. Aarzel vooral niet om dit raadsel op uw sociale netwerken te delen om het met uw vrienden te delen.

Related post