Ben je een genie? Als je echt goed oplet en nauwgezet bent, kun je de ooievaar zeker vinden op de foto.

Aurez-vous le regard assez vif pour retrouver la cigogne cachée dans son décor ?

In deze andere IQ test, nodigen we je uit om je ogen open te houden. Dit is een visuele uitdaging waarbij je een ooievaar in een moeras moet vinden. Wij waarschuwen u echter dat dit een moeilijke test is die alleen een genie op het eerste gezicht zou kunnen doorstaan. Deze test vereist zowel intelligentie als een goed observatievermogen. Met deze kwaliteiten heeft u alle kans om in de kortst mogelijke tijd te slagen. Als je je klaar voelt om je vaardigheden te testen, kijk dan eens naar onderstaande afbeelding.

Wat je moet doen om voor deze IQ test te slagen

In deze IQ-test is het de bedoeling een kraanvogel of ooievaar te vinden die gecamoufleerd is tussen het riet en het hoge gras van een moeras. Dit is een echte foto met veel detail, wat het zoeken naar de vogel wat moeilijker maakt. Op het eerste gezicht is het beeld verwarrend. Het is moeilijk te geloven dat er een ooievaar zou kunnen zijn in deze omgeving. Maar er is er één in beeld. Om het te vinden, moet je je concentreren en heel voorzichtig zijn. Om dit te doen is het het beste om op een rustige plaats te zijn, zonder lawaai of afleiding. Hoe minder tijd je nodig hebt om het dier te vinden, hoe meer het je intelligentie zal bewijzen.

Lees ook  Zoek de vlinder tussen de zonnebloemen en dieren in deze visuele uitdaging

Heb je de vogel niet gevonden? Zoek het antwoord

Als u de kraan op de foto kon vinden, betekent dat dat u een nauwgezet persoon bent met een grote intelligentie. Slagen in deze uitdaging zal uw grote concentratievermogen aantonen.

Aan de andere kant, hoeveel tijd je er ook aan besteedt, je bent er niet in geslaagd de grote vogel te lokaliseren? Dat is geen probleem. Je moet gewoon je visie trainen en je aandacht beter richten. Daarvoor kun je je ogen en je hersenen trainen door onze andere IQ-tests te proberen. Zo kunt u wennen aan dit soort visuele puzzel en uw cognitieve vaardigheden vergroten. Als u tevreden bent, kunt u deze test opnieuw doen en op zoek gaan naar de kraan.

Laat ons anders de locatie van de vogel bezorgen. In het midden van de foto is er een waterpad. Volg het, en let op het gras aan de linkerkant. Net voordat u de onderkant van de foto met de bomen bereikt, ziet u de ooievaar zich tussen het hoge gras verstoppen.

Lees ook  De magische lamp kiezen, Je lot zien of Introvert en extravert karakter

Als deze test u heeft geprikkeld, nodigen wij u uit deze te delen met uw vrienden en familie om hen uit te dagen hun intellectuele vermogens te testen.

Related post