Ben jij snel genoeg om binnen 20 seconden de muis tussen de paddenstoelen te vinden?

Weet je wat cool is aan visuele uitdagingen? Ze zijn een waardevolle bron van afleiding en tegelijkertijd een manier om iemands cognitieve vaardigheden te testen.

In deze nieuwe visuele test kun je bijvoorbeeld met veel plezier naar de muis in het midden van de paddenstoelen zoeken en jezelf bewijzen hoe scherp je ogen zijn.

Zoek de muis! Wat zijn de spelregels?

Op de gepresenteerde afbeelding wordt een melodie van paddenstoelen in herfstkleuren weergegeven. Ze zijn er in alle maten, kleuren en vormen. In het midden van deze groep schimmels zit een muisje verstopt. Uw missie zal daarom zijn om het te lokaliseren. Als het je lukt om het te vinden, mag je jezelf feliciteren met het slagen in deze visuele uitdaging. Maar let op !

Het is lang niet zo eenvoudig. Inderdaad, u moet de locatie in minder dan 20 seconden vinden. Dit is de moeilijkheidsgraad van deze test. Je zult de druk van het aftellen hebben die je zal belasten en mogelijk je capaciteiten zal vertroebelen. Zich tegen alle verwachtingen in kunnen concentreren en eruit zien als een lynx zijn de sleutels tot het slagen in deze uitdaging.

Lees ook  Raadsel: Je bent een 'Genie' als je erachter kunt komen wie de vader is!
© Delunchclub

Gevonden of niet gevonden, hier is de oplossing voor deze visuele uitdaging!

De 20 seconden zijn voorbij en duidelijk, kon je de locatie van de muis identificeren? Wij feliciteren u, want maar weinig mensen hebben kunnen opscheppen dat ze het kleine zoogdier in deze korte tijd hebben gevonden. Dit betekent dat je zeer goede ogen hebt en een uitstekende concentratie.

Aan de andere kant is het geen probleem als u de toegewezen tijd heeft overschreden en u het dier niet heeft kunnen lokaliseren. Wij staan ​​onszelf toe u de oplossing te geven. Weet eerst dat de te vinden muis wit van kleur is. Ze zit op de dop van een roze bolletjespaddestoel die uiterst links op de afbeelding staat.

Hier is de oplossing op de foto:

© Delunchclub

Voor andere uitdagingen, aarzel niet om op zondag onze secties te bekijken.

Related post