Beoordeel je IQ met deze vergelijking in minder dan 15 seconden ? Breng de vergelijking in evenwicht door slechts 2 lucifers te verplaatsen

Les mathématiques ont toujours été de bons moyens pour évaluer le quotient intellectuel.

Dit is een IQ-test voor Einsteins leerlingen, de wiskundig uitgedaagden. Ben je een van de elite? Uw snelheid van denken zal een troef zijn, want u hebt slechts 15 seconden om het op te lossen.

Het eerste wat u moet doen is goed kijken naar de afbeelding die volgt. Daarop staat de vergelijking 1 +6=9. Je doel is om de vergelijking op het beeld in evenwicht te brengen. Daarvoor moet u 2 lucifers verplaatsen om het gewenste resultaat te bereiken. Deze test is voorbehouden aan mensen met een hoge intellectuele capaciteit, aangezien hij in slechts 15 seconden moet worden voltooid. Neem daarom de tijd om je voor te bereiden voordat je begint. Houd alle afleiding weg en concentreer je grondig.

Foto krediet: © Radiotips

Ben je klaar om deze uitdaging aan te gaan?

In het algemeen ziet deze uitdaging er gemakkelijk uit, maar in werkelijkheid vergt zij veel denkwerk. In feite is dit een test die vooral een beroep doet op uw vermogen om een probleem snel en zonder haast op te lossen. De sleutel is concentratie.

Lees ook  Dagelijkse Horoscoop voor zaterdag 26 november 2022 voor alle dierenriemtekens

Anderzijds is het een van de vele oefeningen om het IQ te verbeteren, om jezelf te evalueren.

Antwoord: wat was de wedstrijd om te bewegen?

De beginvergelijking was 1 +6=9. Dus welke wedstrijd moet je verplaatsen? Zonder verdere ophef, hier is de oplossing. In feite hoef je alleen de 6 te veranderen in een 2 en de 1 in een 7. Om dit te doen moest je een lucifer op de 1 verplaatsen om de 7 te krijgen en de plaats van een andere lucifer op de resterende 6 veranderen om 2 te krijgen. Dit is de oplossing van de puzzel.

Foto krediet: © Radiotips

Heb je de vergelijking opgelost?

Door voor deze test te slagen, heb je aangetoond dat je een zeer hoge intelligentie hebt. Je hebt het vermogen om snel een beslissing te nemen in een stressvolle en dringende situatie. Gefeliciteerd!

Lees ook  kunt u het deel van de kubus vinden dat is verwijderd? Je hebt 20 seconden.

Maar als je gefaald hebt, betekent dat niet dat je niet intelligent bent. In feite ontbreekt het je gewoon aan oefening en concentratie. Blijf oefenen.

Ontdek spannende IQ-tests op onze site

Verleg je grenzen nog verder door de andere uitdagingen op onze site te voltooien. Hoe ingewikkelder het is, hoe meer je je zult ontwikkelen. Anderzijds zijn deze tests ook goede oefeningen voor degenen die gezakt zijn. Aarzel niet om ze te doen om verder te gaan.

Spis treści

Lees ook  Ben je volwassen genoeg? Deze persoonlijkheidstest zal het je vertellen!

Related post