Bewijs aan iedereen dat je een echt genie bent door dit wiskundige probleem op te lossen!

Alleen een echt slim persoon kan zo’n moeilijke uitdaging overwinnen. Denk je dat je daar kunt komen?

Hou je van wiskunde en cijfers? Hou je van uitdagingen? Dan is deze rekentoets perfect voor jou. Neem de tijd om je voor te bereiden en begin dan zodra je voelt dat je er klaar voor bent.

Wat is deze rekenuitdaging?

Voor deze kleine uitdaging heb je een tiental gelijkheden tot je beschikking. Jouw rol is om de logica voor elke regel en dus voor elke gelijkheid te vinden, gebruikmakend van je kennis van wiskunde. Het is belangrijk dat u tijdens de test gefocust blijft.

© Delunchclub

Waarom een ​​IQ-test doen?

Intelligentiequotiënttests kunnen soms een leuke en intrigerende ervaring zijn. Ze stellen onze logica, redenering en probleemoplossend vermogen op de proef, wat uitdagend en vermakelijk kan zijn. Ingewikkelde raadsels en puzzels oplossen, zoeken naar creatieve antwoorden en jezelf uitdagen kan speelse voldoening geven.

Lees ook  Je hebt 15 seconden om de 3 verschillen tussen deze twee foto's te vinden. Slechts 3 van de 10 mensen kunnen het!

Bovendien kunnen IQ-tests ook verborgen talenten en verrassende capaciteiten van individuen aan het licht brengen. Het is een kans om onverwachte kanten van onze geest te ontdekken en ons te verheugen in onze eigen prestaties. Uiteindelijk herinneren IQ-tests ons eraan dat onze intelligentie een eindeloze bron van nieuwsgierigheid en plezier is.

Het is tijd om de test af te maken!

Proficiat aan alle mensen die erin geslaagd zijn de logica te vinden. Jullie zijn wiskundeprofessionals. Voor degenen die het antwoord niet hebben gevonden, zullen we het uitleggen.

Voor de eerste en tweede rij moest je de faculteit gebruiken. Voor de derde regel hoefde je ze alleen maar toe te voegen. Voor de vierde regel moesten vermenigvuldigen en aftrekken worden gebruikt. Voor de vijfde regel moest je vierkantswortel en optelling gebruiken. Voor de zesde regel moest je optellen en delen gebruiken.

Lees ook  Wat je als eerste in deze afbeelding ziet, stelt je in staat om de persoon te ontdekken die je werkelijk bent.

Voor de zevende regel moest je aftrekken en delen gebruiken. Voor de achtste rij moest je vierkantswortel, optellen, delen en faculteiten gebruiken. Voor de negende regel moest je de vierkantswortel, vermenigvuldigen en aftrekken gebruiken. En voor de tiende regel, de vierkantswortel, aftrekken, delen en faculteit.

© Delunchclub

We hopen dat deze kleine uitdaging je geest heeft geprikkeld. Aarzel vooral niet om het te delen op uw sociale netwerken.

Related post