Bewijs dat je logica deugt door de lucifers op de juiste manier te verplaatsen om het kleinste getal te vormen!

Hou je van een uitdaging? Dan is dit IQ test die wij u vandaag aanbieden is voor u gemaakt. Inderdaad, dankzij deze test kunt u uw intelligentie testen en een klein idee krijgen van uw intelligentiequotiënt. Als extra bonus kunt u met deze test ook nog plezier beleven. Maak je klaar om te beginnen.

Wat zijn de instructies voor deze IQ test?

Voor deze test geven we je het nummer 993gemaakt van verschillende wedstrijden. Uw doel is vrij eenvoudig, want u moet het kleinste getal maken door slechts drie overeenkomsten te verwijderen. Hiervoor heb je concentratie, logica en doorzettingsvermogen nodig. Daarom moet je blijven proberen tot je het juiste antwoord hebt gevonden.

Watsu.nl

Wat is het nut van een IQ test?

Het eerste doel van dit soort tests, die je gemakkelijk online kunt vinden, is om je een paar minuten te laten ontspannen. Inderdaad, door het uiterlijk van een spel aan te nemen, kunnen online IQ tests heel leuk zijn en je in staat stellen een kleine pauze van de dag te nemen. Je moet echter weten dat IQ tests ook nuttig zijn om je intellectuele capaciteiten te testen. Hier kun je je concentratievermogen en je redeneervermogen testen. Bovendien kunnen IQ-tests helpen de hersenen actief en gezond te houden, omdat ze fungeren als een intellectuele oefening. Daarom kunnen ze ook je intellectuele vaardigheden en prestaties verbeteren.

Lees ook  Visuele uitdaging: Kun jij het sneeuwkonijn op deze foto vinden? Alleen de meest nauwgezette zal slagen!

Het is tijd om de testoplossing te geven.

Het kleinste getal dat gevormd kon worden was 343. Proficiat aan iedereen die het juiste antwoord wist te vinden. Voor degenen onder u die de test niet konden voltooien, maak je geen zorgen, we zullen je helpen uitzoeken wat je moet doen. Je moest gewoon een lucifer van het eerste getal verwijderen om het getal 3 te krijgen. Tenslotte hoefde je alleen maar de lucifers van de boven- en onderkant van het tweede getal te verwijderen om een 4 te maken. Zodat je het beter begrijpt, Hier is de oplossing in plaatjes.

©Watsu.nl

We hopen dat je genoten hebt van deze test. Zo ja, deel hem dan op je sociale netwerken zodat je vrienden en familie er ook van kunnen genieten.

Related post