Brain teaser: met deze visuele uitdaging test je je visuele vaardigheden!

Het is tijd voor jou om jezelf een paar minuten ontspanning te geven om je geest leeg te maken. Met alle zorgen en verantwoordelijkheden van de dag is het normaal om je moe te voelen. Om u te helpen ontspannen, stellen wij u vandaag voor om te proberen een kleine uitdaging te overwinnen. Het duurt maar even. Het is de perfecte gelegenheid om een pauze in te lassen. Dus maak je klaar, want het is tijd om te beginnen.

Wat is deze visuele uitdaging?

Voor dit raadselzullen we u vragen omeen illustratie van bovenaf gezien te identificeren. Dus, we gaan u presenteren een beeld waarop er een illustratie van het vooraanzicht, het zal een soort toren zijn. De kleur van de toren zal paars zijn. Ook, in deze zelfde afbeelding, vier keuzes: A, B, C en D. die geacht worden te vertegenwoordigen de toren van bovenaf. Uw doel is te bepalen welke van de stellingen werkelijk overeenkomt met de toren. Daarvoor moet je je analytische geest, je observatievermogen en je logica gebruiken. Vooral, geen enkel detail over het hoofd zien.

Lees ook  Visuele test: Waar is de exacte schaduw van de vogel op de foto? Los deze puzzel op in minder dan 10 seconden.

©Watsu.nl

Wat is het nut van zo’n visuele uitdaging?

Het punt is om je hersenen actief en gezond te houden. Daartoe hebben de visuele uitdagingen die je online vindt twee functies. Ten eerste stellen ze je in staat een pauze in te lassen en te ontspannen. Inderdaad, aangezien dit soort puzzels meer op een spel lijken dan op een oefeningHet zal gemakkelijker voor je zijn om mee te doen en plezier te hebben in het zoeken naar de oplossing. Door plezier te hebben, maak je je geest een paar minuten vrij van stress en zorgen. Het is belangrijk voor de gezondheid van de hersenen om het stressniveau te verlagen. Ten tweede stellen puzzels en uitdagingen uw hersenen in staat zich te oefenen en te verbeteren. Visuele uitdagingen zijn namelijk goede activiteiten die de hersenen actief houden en de intellectuele prestaties optimaliseren.

Lees ook  Verschil spel: 3 verschillen zijn verborgen tussen deze twee illustraties. Het is aan jou om ze te vinden!

De uitdaging is net afgelopen. Heb je het antwoord?

Het juiste antwoord was keuze A. Proficiat aan allen die het wisten te vinden.

Voor degenen die het niet gehaald hebben, maak je geen zorgen, we zullen het uitleggen. In werkelijkheid was het allemaal een kwestie van logica en observatie. De toren bestond uit vier gekleurde schijven. Als je goed naar de illustratie keek, zou je gezien hebben dat de basis van de toren bestond uit twee schijven van verschillende grootte en dat deze dus van bovenaf zichtbaar moesten zijn. Ten tweede waren de twee schijven die de top van de toren vormden even groot. Alleen de bovenste schijf was dus zichtbaar wanneer de toren van bovenaf werd bekeken. Om je te helpen begrijpen, is hier de oplossing in plaatjes.

Lees ook  Visuele uitdaging: Kun je de ring vinden in minder dan 10 seconden?

©Watsu.nl

Als je deze test leuk vond, nodigen we je uit om zonder aarzeling te delen op uw sociale netwerken zodat je vrienden het kunnen proberen.

Related post