De vorm van je benen zegt veel over je liefdesleven

Beslissen omDe beslissing om in een relatie te blijven is eerst en vooral een kwestie van volwassenheid.. Het is belangrijk zorgvuldig te werk te gaan, want een relatie betekent dat je een partner kiest met wie je kostbare momenten deelt. Als u wilt weten wat u kunt verwachten in uw huidige of toekomstige relaties, nodigen wij u uit deze persoonlijkheidstest te proberen. Alles wat je hoeft te doen is kies uit de 4 voorgestelde figuren degene die het meest overeenkomt met de vorm van uw benen. Uw keuze bepaalt mede een facet van uw intieme relatie. Vergeet niet dat deze test geen wetenschappelijke basis heeft.

Test1_30_01_2023©NiceTime

U heeft vorm A gekozen

Deze keuze betekent dat u een persoon die het niet erg vindt je gevoelens te uiten zonder de andere partij ergens toe te verplichten. Je wordt afgestoten door het idee om de andere partij te dwingen tot enige vorm van gedwongen gehechtheid. In een romantische relatie vertrouw je je partner omdat je een rotsvast vertrouwen hebt in de ware liefde.

Lees ook  Oplichters raden wie geen brandweerman is! Onthul je analytische genialiteit en vooruitziende blik!

U heeft vorm B gekozen

In de liefde is je lot al bezegeld en verzekerd. Je vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Zeer gevoelig, let je vooral op de signalen die het leven je geeft om de juiste partner te vinden.

Je hebt de C-vorm gekozen

Als je benen er zo uitzien, betekent dit dat je bent erg beschermend voor je partner. Je hebt hem/haar graag voor jezelf en weet dat hij/zij veilig aan je zijde is. Dit belet je echter niet om tekenen van zachtheid te tonen. Je houdt ervan hem/haar te complimenteren en te vleien, zodat hij/zij begrijpt hoeveel je hem/haar waardeert. Om hem/haar te troosten en je genegenheid te tonen, beknibbel je niet op zachte en zachte woorden.

Lees ook  Als je oplet, zie je over 20 seconden een ander gezicht.

Je hebt de D-vorm gekozen

Deze keuze betekent dat je hebt een nogal serieuze persoonlijkheid en gedrag in de liefde. In al je relaties ben je een purist. Je doet de dingen graag op de traditionele manier. Je staat wantrouwend tegenover nieuwe ervaringen en nieuwe dingen. Ze lijken onlogisch en vreemd voor jou. Voor jou zijn normaliteit en formaliteit de beste basis om een solide relatie op te bouwen.

Related post