Deze 3 dierenriemtekens staan deze maand voor onverwachte uitdagingen!

Maart 2023 is in volle gang en we bevinden ons in de afnemende maan. Deze astrologische periode staat bekend om zijn overgangsperiode en de obstakels die op het pad van de dierenriemtekens kunnen komen. De astrologische energieën die in deze periode vrijkomen, kunnen een zeer krachtig effect op ons leven hebben.

Dit artikel zal je helpen voorspellen en begrijpen welke invloed de Tanende Maan op jouw sterrenbeeld zal hebben en de nodige voorzorgsmaatregelen nemen om je voor te bereiden op wat je te wachten staat. We bespreken de unieke obstakels waarmee elk teken waarschijnlijk te maken krijgt en hoe je die kunt overwinnen. We geven ook tips om je te helpen door deze nieuwe energie te navigeren en je lot in eigen handen te nemen.

De sterren en planeetbewegingen zijn een belangrijk onderdeel van de astrologie. De afnemende maan is de krachtigste beweging die ons leven beïnvloedt. In maart kan deze beweging van de sterren een gunstige invloed hebben op bepaalde astrologische tekens, waardoor zij vooruitgang boeken en veel voordelen genieten. Deze invloed is echter tweesnijdend. Dezelfde tekens kunnen ook te maken krijgen met obstakels die hen kunnen afremmen of verhinderen hun doelen te bereiken. Maar deze moeilijkheden zullen niet onoverkomelijk zijn en kunnen zelfs dienen om hun moed en vastberadenheid te versterken. Als de tekens de voordelen van de planetaire beweging weten te benutten, zullen ze de kansen die op hun pad komen ten volle kunnen benutten en de obstakels met vertrouwen tegemoet kunnen treden.

Stier 21 maart – 20 april

Deze maand zal de Stier veel obstakels op zijn pad tegenkomen. Maart wordt een moeilijke tijd voor de inwoners van dit sterrenbeeld, omdat Uranus en Saturnus samen hen in gecompliceerde situaties brengen. U zult het gevoel hebben dat de sterren u bij elke stap proberen tegen te houden en u zult uw doelen niet zo gemakkelijk kunnen bereiken als gewoonlijk. Uw motivatie zal niet optimaal zijn en u zult moeite hebben uw plaats te vinden. Het zal belangrijk zijn de tijd te nemen om na te denken over wat het beste voor u is en te begrijpen dat deze situatie niet voor altijd is.

Lees ook  De 4 grootste kwaliteiten van Weegschalen

Leeuw, 23 juli tot 23 augustus

Deze maand zullen de leeuwen te maken krijgen met obstakels die hen in de weg staan. Maart zal een moeilijke tijd zijn voor de Leeuw, omdat Neptunus en Saturnus samen hen in gecompliceerde situaties zullen brengen. U zult het gevoel hebben dat de sterren u bij elke stap proberen tegen te houden en u zult uw doelen niet zo gemakkelijk kunnen bereiken als gewoonlijk. Uw motivatie zal niet op zijn hoogst zijn en het zal belangrijk zijn de tijd te nemen om na te denken over wat het beste voor u is en te begrijpen dat deze situatie niet voor altijd is.

Steenbok 22 december – 20 januari

Deze maand zullen Steenbokken te maken krijgen met obstakels op hun pad. Maart zal een moeilijke tijd zijn voor de inboorlingen van dit teken, omdat Jupiter en Saturnus samen hen in gecompliceerde situaties zullen brengen. U zult het gevoel hebben dat er een muur voor u wordt opgetrokken en dat het voor u onmogelijk is om uw doelen zoals gewoonlijk te bereiken. Misschien bent u niet erg gemotiveerd, maar u moet uw hoofd hoog houden en begrijpen dat deze periode niet eeuwig zal duren.

Related post