Deze 3 sterrenbeelden zullen centraal staan ​​in de familiespanningen

We zijn in mei 2023 en astrologie biedt ons een veelheid aan mogelijkheden. De planeet Mercurius is retrograde en de effecten van deze energie zijn zowel gunstig als negatief. Pluto gaat ook retrograde, wat gevolgen zal hebben voor ons leven en onze relaties. Deze twee retrograderende planeten kunnen leiden tot familieconflicten en moeilijke situaties voor bepaalde sterrenbeelden.

In dit artikel zullen we de astrologische voorspellingen met betrekking tot deze bewegingen bespreken. We zullen zien hoe de tekens zullen worden beïnvloed door de effecten van de retrograderende planeten en hoe ze hiermee om kunnen gaan.

Tot slot zullen we advies geven over hoe we deze moeilijke periode kunnen doorkomen door kalm te blijven en ons te concentreren op de positieve aspecten Planetaire bewegingen kunnen een grote invloed hebben op ons leven en mei zal zeker een maand zijn om goed naar te kijken.

Lees ook  Deze 3 tekens sluiten april in stijl af en beginnen mei met nieuwe kansen!

Mercurius en Pluto retrograde in mei, wat onvermijdelijk invloed zal hebben op bepaalde sterrenbeelden.

Mensen onder invloed van deze sterren zullen profiteren van hernieuwde inspiratie en een hernieuwd gevoel van macht. Deze combinatie kan echter ook onrust in het gezin veroorzaken, omdat kwesties als erfenis, verantwoordelijkheid en territorium conflicten kunnen veroorzaken. Als gevolg hiervan zullen de tekens die het meest worden blootgesteld aan deze energie een balans moeten vinden tussen hun eigen behoeften en die van anderen. Bewuste beslissingen zijn essentieel om onnodige conflicten te voorkomen.

Leeuw

In mei zal Leos worden beïnvloed door planeten en astrale krachten die conflicten en gezinsuitdagingen zullen veroorzaken. Je zult te maken krijgen met uitdagingen en machtsstrijd in je huis. U zult worden geconfronteerd met een aantal moeilijke vragen die uw loyaliteit en rechtvaardigheidsgevoel op de proef kunnen stellen. Gebeurtenissen kunnen leiden tot momenten van diepe wrok, maar ze zullen je ook helpen om je open te stellen voor anderen en hen beter te leren begrijpen.

Lees ook  Deze 3 tekens zullen eind februari een belangrijke persoonlijke beslissing moeten nemen. Maakt u zich zorgen?

Evenwicht

Weegschalen zullen worden beïnvloed door planetaire bewegingen die hen in staat zullen stellen hun familierelaties te verbeteren. Je kunt verwachten dat er nieuwe mogelijkheden in je huis ontstaan ​​en dat je relaties verbeteren. Dit is een uitstekende gelegenheid om de spanningen te verzoenen en te verlichten. Je kunt deze positieve invloed ook gebruiken om nieuwe communicatielijnen met dierbaren te openen en sterkere banden op te bouwen.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par VNRT (@reflexologie_iets_voor_jou)

Boogschutter

In mei zullen Boogschutters worden beïnvloed door de sterren, waardoor ze bepaalde gezinsproblemen kunnen aanpakken. U zult rechtstreeks met een aantal familieconflicten te maken krijgen. U zult voor een reeks moeilijke beslissingen komen te staan ​​die u aan uw eigen overtuigingen kunnen doen twijfelen. Het kan echter ook een goede gelegenheid zijn om de mensen om je heen beter te leren begrijpen en een dieper gevoel van empathie te ontwikkelen.

Related post