Deze 3 tekenen moeten voorbereid zijn op een familiecrisis.

In april 2023zien we de invloed van Mercurius in Stier Mercurius in Stier strekt zich uit over de dierenriem. Deze planeet, de snelste in het zonnestelsel, handelt met subtiliteit en brengt veranderingen teweeg in de verschillende aspecten van ons leven.

De astrologische tekens die het meest door deze invloed worden beïnvloed, zullen vooral in hun gezinsleven worden getroffen. Als je een familielid hebt dat onder een van deze sterrenbeelden is geboren, moet je voorbereid zijn op moeilijke tijden.

Ook, kan deze periode familierelaties verzwakken en spanningen tussen familieleden veroorzaken. De sterren waarschuwen ons dat deze periode gekenmerkt zal worden door belangrijke uitdagingen en momenten van stress die het welzijn van iedereen kunnen aantasten.

Het is belangrijk om de effecten van deze periode op je gezin te herkennen en hoe je ermee om kunt gaan. In dit artikel bekijken we de verschillende dierenriemtekens en onderzoeken we hun astrologische voorspellingen voor april. We leggen uit wat je kunt verwachten en hoe je deze periode het beste kunt aanpakken.

Lees ook  Deze 3 sterrenbeelden staan ​​op het punt hun leven radicaal te veranderen!

De planetaire bewegingen van deze maand zijn zeer belangrijk en we verwachten dat hun invloeden intenser zullen zijn dan ooit. Mercurius gaat naar Stier, en dat betekent dat we allemaal door zijn invloed zullen worden beïnvloed. Mercurius wordt geassocieerd met communicatie, denken en de geest. We zouden dus allemaal duidelijker en effectiever moeten kunnen communiceren. Sommige astrologische tekens zullen meer dan andere profiteren van de invloed van Mercurius, wat betekent dat zij beter zullen kunnen omgaan met familierelaties. Zij die met moeilijke familiesituaties te maken hebben, kunnen onverwachte oplossingen en manieren vinden om hun relaties met hun geliefden te verbeteren.

Tweelingen: 21 mei – 20 juni

Deze maand krijgt de Tweelingen te maken met spanningen in de familie. De spanningen tussen Mars en Saturnus kunnen inderdaad voor belemmeringen zorgen. De planeten Mercurius en Neptunus zijn gunstig en bieden enige wijsheid en intuïtiviteit. De Zwarte Maan zal hun keuzes moeilijker maken, maar niet onmogelijk.

Lees ook  De 3 meest gedisciplineerde tekens van de dierenriem!

De transit van de Maan kan de beslissingen van Tweelingen versterken, maar ze moeten oppassen dat ze zich niet laten beïnvloeden door hun emoties. Zij moeten ook rekening houden met hun omgeving en met de mening van anderen voordat zij een beslissing nemen. De planeten Venus en Uranus zullen stabiliteit brengen in hun relaties.

Steenbok: 22 december – 19 januari

Steenbokken krijgen in april te maken met moeilijke gezinssituaties. De planeet Mercurius is deze maand retrograde, waardoor de communicatie ingewikkelder maken. De planeten Jupiter en Venus zullen echter steun bieden en de Steenbok aanmoedigen zich te richten op liefde en vrede.

Saturnische krachten kunnen deze maand ook Steenbokken beïnvloeden. Dit kan een intense tijd voor hen zijn, omdat zij moeilijke beslissingen moeten nemen over hun gezin. Zij moeten goed luisteren naar hun innerlijke gidsen en beslissingen nemen die hun waarden respecteren.

Lees ook  Maart: hier zijn de 3 astrologische tekens die goed nieuws zullen verzamelen!

Boogschutter: 22 november – 21 december

Voor Boogschutters zal april een moeilijke maand zijn waarin zij te maken krijgen met familieproblemen. Mars is in oppositie met Plutowat betekent dat het een zeer stressvolle tijd voor hen. De planeet Uranus zal op bepaalde momenten van de maand gunstig zijn en enige stabiliteit in hun leven brengen.

Boogschutters zullen moeten leren hun stress te beheersen en in alle omstandigheden kalm te blijven. Ze zullen voorzichtig moeten zijn met hun beslissingen, want de planeet Neptunus kan de communicatie bemoeilijken. Het is belangrijk dat zij openstaan voor suggesties van hun omgeving, want dat kan helpen om oplossingen te vinden voor problemen die zich voordoen.

Related post