Deze 3 tekens krijgen slecht nieuws in februari 2023! Bent u bezorgd?

Februari 2023 belooft een maand te worden die rijk is aan veranderingen en verrassingen. De positie van Jupiter in Ram en de overgang van Mercurius in Waterman zullen gevolgen hebben voor verschillende tekens van de dierenriem, en niet altijd op de manier die wij willen! Sommigen van ons zouden slecht nieuws ontvangen en moeilijkheden ondervinden. Maar met de juiste voorbereiding en een beetje geluk kunnen we deze obstakels overwinnen dankzij astrologische voorspellingen. In dit artikel stel ik voor de astrologische voorspellingen voor elk van de tekens van de dierenriem te ontdekken, zodat je de komende maand kunt plannen.

In februari zal er een zeer sterke invloed van de sterren zijn. De grootste planeet in het zonnestelsel, Jupiter, komt in het teken Ram, en Mercurius komt in het teken Waterman.. Deze planetaire bewegingen zullen een belangrijke invloed hebben op de astrologische tekens. Sommige tekens zullen profiteren van de invloed van Jupiter en Mercurius, en kunnen genieten van nieuwe kansen of een nieuwe kijk op het leven.

Lees ook  De 3 gelukkigste astrologische tekens in de liefde!

Aan de andere kant zullen andere tekens waarschijnlijk slecht nieuws ontvangen. Mensen die tot deze tekens behoren moeten voorzichtig zijn en kalm blijven om de moeilijkheden die zich kunnen voordoen het hoofd te bieden.

Voor alle astrologische tekens tenslotte kan de overgang van Jupiter en Mercurius in februari positieve veranderingen teweegbrengen, als je weet hoe je ze moet verwelkomen.

Tweelingen

Tweelingen kunnen in februari wat minder leuk nieuws verwachten, want hun heersende planeten Mercurius en Venus staan tegenover Uranus.

Deze astrologische configuratie kan plotselinge en onvoorspelbare veranderingen veroorzaken die rechtstreeks van invloed zijn op hun financiën, carrière en persoonlijk leven. Mars komt aan het eind van de maand ook in Waterman, wat erop kan wijzen dat de Tweelingen met onvoorziene moeilijkheden te maken krijgen.

Lees ook  Wat zijn de verlegenste tekens?

Boogschutter

Boogschutters moeten in februari voorzichtig zijn, want een oppositie van Jupiter en Neptunus kan problemen veroorzaken met communicatie en concentratie. Bovendien staat Saturnus de hele maand in kwadratuur met Uranus, wat betekent dat Boogschutters voorbereid moeten zijn op onverwachte uitdagingen.

Hoewel dit slechte nieuws niet prettig is om te horen, moeten Boogschutters kalm en volhardend blijven om door deze moeilijke periode heen te komen.

Waterman

Fotokrediet: © Canva

Waterman zal in februari ook de negatieve effecten van astrologische configuraties ervaren. De planeet Mars komt aan het eind van de maand Waterman binnen, wat aangeeft dat het persoonlijke en professionele leven van Watermannen kan worden verstoord door onvoorspelbare beslissingen.

Bovendien zou een Pluto-Uranus oppositie de Watermannen in een moeilijke financiële situatie kunnen brengen. Zij moeten echter geduld en moed tonen om deze slechte situatie te boven te komen.

Related post