Deze 3 tekens staan begin maart in het middelpunt van sterke spanningen, maakt u zich zorgen?

Begin maart 2023 komt Mars in Tweelingen en begint de astrologische voorspellingen te onthullen die onze maand zullen beïnvloeden. Tweelingen is een zeer intellectueel en communicatief teken, en de effecten ervan zijn voelbaar in elk teken van de dierenriem. Deze voorspellingen zijn bijzonder krachtig wanneer ze vergezeld gaan van de invloeden van de planeet die over elk teken heerst.

In de derde maand van 2023 worden spanningen gevoeld in relaties en carrières. Mars in Tweelingen is een mengeling van emoties en logica, wat kan leiden tot conflicten en het benadrukken van onze verschillen. We zullen zien dat sommige dierenriemtekens zeer gestimuleerd worden door deze beweging en anderen die voortdurend onder druk staan.

De astrologie kan ons helpen door deze tumultueuze wateren te navigeren en te begrijpen hoe we op moeilijke situaties kunnen reageren. In dit artikel bekijken we hoe de beweging van Mars elk teken van de dierenriem kan beïnvloeden en hoe we het beste uit deze turbulente tijd kunnen halen. Maak je klaar om te zien hoe de planeet van de oorlog ons kan helpen bij de wederopbouw en het contact met elkaar.

Lees ook  Deze 3 tekens zijn de meest hypocriete van de dierenriem!

Begin maart staat Mars in Tweelingen, wat betekent dat de planetaire bewegingen bijzonder actief zullen zijn. Deze positie zal sommige tekens meer kracht en extra sterkte geven om moeilijkheden het hoofd te bieden en hun doelen te veroveren. Tegelijkertijd kan de invloed van Mars ook spanningen veroorzaken tussen de betrokken tekens. Mensen onder deze invloed moeten daarom voorzichtig zijn en letten op hun relaties met anderen. Hun handelingen en woorden kunnen verschillend worden geïnterpreteerd en tot spanningen leiden. Het is belangrijk de tijd te nemen om na te denken voordat men handelt of spreekt om onnodige misverstanden en conflicten te voorkomen. Om de invloed van Mars in Tweelingen optimaal te benutten, is het raadzaam zich meer bewust te zijn van planetaire bewegingen en vastberadener te zijn bij het uitvoeren van projecten.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Nina | Astroloog (@het.achtste.huis)

Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Het begin van maart zal een heel intense tijd zijn voor Leo’s, omdat zij onder invloed staan van hun planeten zoals Mars en Jupiter. Deze twee planeten zullen een grote invloed hebben op hun leven en welzijn. Leo’s zullen te maken krijgen met moeilijke situaties en intense spanningen, en ze zullen de innerlijke kracht moeten vinden om daarmee om te gaan. Ze moeten ook beseffen dat ze oplossingen voor hun problemen kunnen vinden als ze die met kalmte en wijsheid benaderen. Voor Leo’s is dit een goede tijd om belangrijke beslissingen te nemen die van invloed kunnen zijn op hun toekomst.

Lees ook  Deze 3 astrologische tekens zullen in maart grote veranderingen meemaken!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Het begin van maart wordt een drukke tijd voor Maagden, omdat zij onder invloed staan van hun planeten zoals Venus en Saturnus. Deze planeten zullen veel onzekerheid en spanning brengen in het leven van Maagden. Zij zullen zich moeten concentreren op hun doelen en welzijn om hun dromen in evenwicht te brengen met de werkelijkheid. Zij zullen ook moeten leren hun emoties te beheersen, want die hebben een grote invloed op hun leven. Maagden moeten kalm blijven en de juiste beslissingen nemen om te bereiken wat zij willen.

Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Het begin van maart zal zeer bewogen zijn voor Weegschalen, omdat zij onder invloed staan van Mercurius en Uranus. Deze twee planeten hebben een grote invloed op het leven van de Weegschaal, vooral op hun gedrag en relaties. Deze planeten brengen veel onvoorspelbaarheid in het leven van de bibers, wat zeer stressvol kan zijn. Daarom moeten Bibers stappen ondernemen om deze onzekerheid te beheersen, door bewuste beslissingen te nemen die tot een beter resultaat kunnen leiden. Ze zullen ook moeten leren hun emoties onder controle te houden, zodat ze geen fouten maken.

Related post