Deze 3 tekens van de dierenriem zullen een lente vol vreugde en geluk beleven!

We staan aan de vooravond van de lente van 2023 en dit is het ideale moment om de balans op te maken van de planetaire aspecten en hun invloed op de dierenriemtekens. Momenteel staat Saturnus in Vissen, Pluto in Waterman en de Zon en Jupiter in Ram, wat voor sommige dierenriemtekens gevolgen kan hebben.

Sommigen van jullie kunnen een bijzonder gelukkig en gunstig seizoen beleven. De planetaire invloeden kunnen inderdaad zeer gunstig zijn voor degenen die open en aandachtig blijven voor de hun aangeboden energie. Deze invloeden kunnen echter ook negatieve gevolgen hebben voor degenen die zich minder bewust zijn van hun potentieel.

Dit seizoen zullen we nader ingaan op de invloed van deze planetaire invloeden op de dierenriemtekens en de voorspellingen die zij suggereren. Wij nodigen u uit ons te volgen op deze spannende verkenningstocht en te zien wat Lente 2023 in petto heeft.

 

De beweging van de planeten beïnvloedt ons dagelijks leven

De sterren hebben een kleurrijk en bewogen lenteseizoen voor ons in petto. De Zon, Saturnus, Pluto en Jupiter gaan respectievelijk de Ram, Vissen en Waterman binnen, waarmee de weg wordt vrijgemaakt voor belangrijke gebeurtenissen die ieder van ons in verschillende mate zullen beïnvloeden. Terwijl Jupiter ons hoop biedt en de mogelijkheid om optimistisch vooruit te gaan, zal Saturnus in Vissen ons aanmoedigen om diepere betekenis in het leven te vinden en geduldig te zijn. Pluto in Waterman zal dit gevoel van vrijheid versterken en ons een bredere visie geven op de mogelijkheden die voor ons liggen. De Zon en Jupiter in Ram brengen van hun kant een dynamische kracht en een gevoel van initiatief dat gunstig is voor bepaalde tekens. Al met al belooft de lente een zeer positief seizoen te worden voor velen die ten volle zullen profiteren van het grote geluk dat erin schuilt.

Stier

De lente is een tijd van grote expansie en een ideale tijd voor mensen met het sterrenbeeld Stier. De Zon en Jupiter staan in conjunctie in het teken Tweelingen, wat betekent dat alle Stieren veel geluk zullen kennen. Saturnus en Mercurius zijn in harmonie met de Maan, wat goed nieuws is voor de Stier. De Stier zal deze zomer genieten van grote vreugde en plezier. Het seizoen van de liefde is aangebroken en zij zouden deze kans moeten aangrijpen en genieten van alle leuke dingen die daarbij horen.

Boogschutter

De lente brengt ook een energieboost voor de Boogschutter. De planeet Mars komt in oppositie met Uranus, wat betekent dat zij zullen profiteren van positieve en creatieve energie. Saturnus en Pluto zijn ook in harmonie met de Maan, wat bij Boogschutters een gevoel van verantwoordelijkheid helpt creëren. Dit kan hen de kracht geven om actie te ondernemen en hun doelen te bereiken. Zij kunnen ook van deze tijd profiteren om nieuwe vaardigheden te leren of te verbeteren wat zij al doen.

Vissen

De lente is voor Vissen een intense tijd van introspectie en het nemen van belangrijke beslissingen. Jupiter staat in conjunctie met Neptunus, wat betekent dat zij de komende weken veel te overdenken en te leren hebben. Vissen worden aangemoedigd zich te concentreren op hun persoonlijke aspiraties en de tijd te nemen om hun diepe innerlijke passies te verkennen. Zij krijgen ook de kans om hun spirituele vaardigheden te ontwikkelen, want Neptunus wordt geassocieerd met spiritualiteit.

Lees ook  Deze 3 sterrenbeelden zullen ten prooi vallen aan intense emotionele turbulentie

Related post