Deze 3 tekens zullen een ingewikkelde maart hebben. Ontdek welke!

Aan het begin van deze maand maart 2023, gaan we een nieuwe periode in en onze astrologische hemel wordt sterk gewijzigd. Inderdaad, Saturnus, een van de grootste planeten in het zonnestelsel, is zojuist verhuisd naar het teken Vissen. Deze positie van Saturnus zal belangrijke gevolgen hebben en tot uiting komen in alle tekens van de dierenriem. Sommige tekens zullen een gecompliceerde maand beleven tijdens deze periode, terwijl anderen er gebruik van zullen maken om vooruit te komen.

Het is daarom erg belangrijk om te weten astrologische voorspellingen voor deze maand maart zodat we ons kunnen aanpassen aan de veranderingen die op ons pad zullen komen. In dit artikel bekijken we de verschillende manieren waarop Saturnus in Vissen de astrologische tekens zal beïnvloeden. We zullen de positieve en negatieve aspecten van deze periode ontdekken en we zullen zien hoe de inwoners van elk teken op deze veranderingen kunnen reageren om er het beste van te maken. Wanneer de planeet Saturnus het teken Vissen binnenkomt, begint een nieuwe cyclus van transformatie en verandering. De planetaire bewegingen kunnen de algemene kenmerken en trends van maart beïnvloeden en bepaalde tekens kansen bieden voor persoonlijke en spirituele groei.

Lees ook  2023, de zonnige zomer van Scorpios: ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft!

Andere tekens kunnen echter een ingewikkelder maand beleven, omdat Saturnus in Vissen een tijd is waarin karma zich manifesteert. Verantwoordelijkheden komen op de voorgrond en er kan een gevoel van uitputting zijn. Sommige tekens kunnen er daarom baat bij hebben tijd te nemen om te rusten, na te denken en zich te heroriënteren om de kansen die zich aandienen te benutten. Het is belangrijk te beseffen dat niet alles wat er gebeurt eeuwig duurt, dus is het raadzaam omuitdagingen met kalmte en vertrouwen tegemoet te tredenomdat het een kans kan zijn om zichzelf te verbeteren en te verrijken.

Kreeft – 21 juni tot 22 juli

Mars zal in maart zeer invloedrijk zijn en het zou veel Kreeften het gevoel kunnen geven dat ze een ingewikkelde maand hebben. Dit komt omdat, Mars is een planeet die gekenmerkt wordt door passie, actie en agressie. Voor Kreeften kan dit een schokkende combinatie zijn, waardoor zij zich instabiel voelen en gemakkelijker hun geduld verliezen. Ze kunnen ook kritischer zijn en minder tolerant ten opzichte van hun omgeving. Maar als Kreeften zich weten te beheersen, kan Mars hen een geweldige kans bieden om positieve veranderingen in hun leven aan te brengen.

Lees ook  Leo's grootste gebreken

Boogschutter – 22 november tot 21 december

Mars zal ook een belangrijke invloed hebben op Boogschutters. Onder invloed van deze planeet zullen zij ondernemender en dynamischer zijn dan ooit. Ze zullen proberen nieuwe richtingen te verkennen en nieuwe gebieden te veroveren. Deze golf van energie kan echter ook spanningen en conflicten veroorzaken in hun persoonlijke relaties. Boogschutters zullen moeten leren hun energie te kanaliseren om niet te gemakkelijk hun geduld te verliezen.

Waterman – 20 januari tot 18 februari

Mars zal in maart ook een grote invloed hebben op de Watermannen. Onder zijn invloed, zullen ze waarschijnlijk terughoudender zijnTegelijkertijd kunnen ze brutaler zijn dan gewoonlijk. Ze zullen proberen hun mening krachtig te uiten, maar zonder agressief of opdringerig te zijn. Bovendien moedigt Mars hen aan berekende risico’s te nemen om hun ambities te verwezenlijken. Watermannen zouden deze kans moeten aangrijpen om vooruit te komen en hun doelen te bereiken.

Related post