Deze 3 tekens zullen in april 2023 geconfronteerd worden met onverwachte conflicten!

We zijn bij het vroege voorjaar van 2023en zullen we nader bekijken hoe de planeten ons leven beïnvloeden. Saturnus staat momenteel in Vissen en Mercurius is in retrograde fase in het teken Stier.. Deze verschijnselen zullen invloed hebben op bepaalde tekens van de dierenriem, wat conflicten zal veroorzaken. Deze situaties zullen ons leiden en ons in staat stellen mogelijkheden voor onszelf en voor anderen te ontdekken.

In dit artikel bekijken we wat de sterren ons te vertellen hebben en wat ze voor ons kunnen betekenen. astrologische voorspellingen voor de komende weken. We zullen zien hoe de verschillende tekens van de dierenriem door deze planetaire bewegingen worden beïnvloed en ontdekken hoe hun leven door deze sterren kan worden beïnvloed. We zullen ook kijken naar hun persoonlijke relaties en professionele prestaties.

Bereid je dus voor op een uniek avontuur door het universum van de sterren. Volg ons en ontdek hoe hun planetaire bewegingen en posities je naar een beter leven kunnen leiden.De lente is een seizoen rijk aan astrologische conflicten. Terwijl Saturnus momenteel door Vissen beweegt, wordt hij vergezeld door Mercurius retrograde in Stier. Beide planeten bevinden zich op trajecten die belangrijke gevolgen kunnen hebben voor bepaalde dierenriemtekens.

Lees ook  Wat voor soort vriend is Leo?

Saturnus, dede meester van karma en structurenSaturnus beïnvloedt alle dierenriemtekens op lange termijn, maar sommige mensen voelen de impact ervan sterker dan anderen. Vissen hebben meer kans op een sterke reactie op Saturnus omdat het hun heersende teken is en zij er daarom dieper mee verbonden zijn.

Ook, Mercurius retrograde in Stier kan conflicten creëren tussen de verschillende tekens. Deze planetaire beweging zal rechtstreeks van invloed zijn op bepaalde tekens, die tijdens dit seizoen het middelpunt van debat en conflict zullen zijn. Mensen geboren onder deze tekens zullen te maken krijgen met uitdagingen en obstakels waarvan zij zich bewust moeten zijn om verder te komen op hun spirituele reis.

Hoewel deze invloeden moeilijk kunnen zijn om mee om te gaan, bieden ze de mogelijkheid om te groeien en zich te ontwikkelen. Degenen die onder de betreffende astrologische tekens zijn geboren, zullen kunnen profiteren van de positieve aspecten van hun invloed en leren zichzelf en hun relaties met anderen beter te begrijpen. Om de vruchten van deze periode te plukken, is het belangrijk zich bewust te zijn van planetaire bewegingen die uw persoonlijke en collectieve leven beïnvloeden.

Lees ook  Welke dierenriemtekens zijn het meest gedurfd?

Leo

De Lions zullen zeer actief dit voorjaar ! Zij zullen zich in het centrum van conflicten bevinden en oplossingen moeten vinden om die op te lossen. Met Mercurius in Vissen en Venus in Ram, zullen Leo’s de kans om in contact te komen met hun emoties en hun interpersoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. De planeten Mars en Saturnus in Steenbok zullen Leos een zekere mate van stabiliteitDit zal hen helpen om uitdagingen aan te gaan en hun doelen te bereiken. Leeuwen zullen ook profiteren van een groot inzicht dankzij Jupiter in Waterman, die hen de moed zal geven om vernieuwende initiatieven te nemen.

Weegschaal

De lente zal zeer levendig zijn voor Libranen! Met Mercurius in Vissen, Venus in Ram en Mars in Steenbok zullen zij in spannende situaties op de proef worden gesteld. Ze zullen zelfs bereid zijn verder te gaan dan wat ze voor mogelijk houden. Bibliothecarissen zullen streven naar een evenwicht tussen persoonlijke relaties en professionele ambities om hun kansen op succes te maximaliseren. Saturnus in Steenbok zorgt voor de discipline om moeilijke taken te volbrengen, terwijl Jupiter in Waterman de deuren opent naar verbeelding en onbegrensde mogelijkheden.

Lees ook  Deze 3 dierenriemtekens zijn het meest ontrouw

Vissen

Vissen kunnen verwachten een lente vol mogelijkheden ! Met Mercurius in Vissen en Venus in Ram krijgen zij dit seizoen de kans om verschillende betekenisvolle relaties te cultiveren. Mars en Saturnus in Steenbok zullen hen ook voorzien van speciale energie die hen de kracht zal geven om hun dromen te verwezenlijken. Vissen krijgen ook de kans om hun grenzen te verkennen dankzij Jupiter in Waterman, die hen zal helpen om een nieuw niveau van vertrouwen te ontwikkelen.

Related post