Gebruik je observatievaardigheden om alle verschillen tussen deze twee afbeeldingen te vinden.

Om deze uitdaging te overwinnen, moet je zeer goede visuele vaardigheden hebben. Denk je dat je het kunt?

Het is tijd voor jou om een ​​pauze te nemen en jezelf een paar minuten af ​​te sluiten van je huidige routine. Om dit te doen, bieden we je een heel leuk klein verschil-spel aan dat je vaardigheden in een goedaardige sfeer op de proef stelt. Je hebt niets te verliezen, dus ga ervoor!

Wat is dit verschilspel?

Voor deze kleine test laten we je twee zeer vergelijkbare afbeeldingen zien waarop je een gezin op het strand ziet. Je raadt het al, de twee afbeeldingen zijn niet helemaal identiek vanwege twee details.

Opgemerkt moet worden dat deze keer de verschillen erg subtiel zijn. Dit is de reden waarom alleen echte waarnemers deze test kunnen doorstaan. Bovendien heb je maar 18 seconden om dit spel te voltooien.

Lees ook  Verschil spel: 10 verschillen zijn verborgen tussen deze twee foto's. Vind ze binnen 60 seconden!
© Delunchclub

Waarom een ​​verschilspel?

Zoek de verschillen-spellen zijn uitstekende activiteiten om de hersenen te onderhouden. Ze doen inderdaad een beroep op het visuele geheugen, de concentratie en het observatievermogen. Ze stellen ons dus in staat om onze cognitieve vaardigheden te gebruiken, en dit leidt tot de verbetering hiervan. Verschilspellen kunnen ook worden beschouwd als leuke activiteiten om te doen als we overdag een pauze nodig hebben.

Het spel is net afgelopen. Heb je de verschillen gevonden?

Proficiat aan iedereen die in zo’n korte tijd de verschillen heeft kunnen vinden! Je optreden is geweldig!

Voor degenen die het niet konden vinden, maak je geen zorgen, deze game was echt moeilijk. Wij gaan je daarom helpen, hier is de oplossing in beeld.

© Delunchclub

We nodigen je uit om dit verschilspel op je sociale netwerken te delen als je het leuk vond.

Related post