Grote horoscoop voor december: Stier verrast door gebrek aan financiële middelen, Leo’s streven naar promotie.

Scoprite cosa hanno in serbo per voi le stelle in questo ultimo mese dell’anno e come lo chiuderete.

December is een maand van gezelligheid, maar ook van kerstgekte. Het zal een vreugdevolle tijd zijn op sociaal en familiaal vlak, maar niet zonder tegenslagen voor de meeste tekens van de dierenriem.
In deze laatste maand van het jaar zullen de meeste tekens op eigen kosten op zoek gaan naar geschenken, zoals Stier en Schorpioen. Anderen, zoals Leo, zullen zich liever concentreren op hun professionele carrière en hopen het nieuwe jaar in de best mogelijke omstandigheden te beginnen. Velen zullen moeten leren het rustiger aan te doen om niet overwerkt of overboekt te raken tijdens de feestdagen. Kijk dus voor deze laatste maandelijkse voorspelling van 2022 hoe de dingen voor jou gaan uitpakken: voor je liefdeszaken, je financiële zaken of je professionele vooruitzichten.

Ram

Deze decembermaand zal de maand van de openbaring zijn. Je wilt dit ding al heel lang en als je het eindelijk krijgt, kun je het zelf niet waarderen. Je kunt niet anders dan het exclusief voor je geliefden gebruiken. In een vlaag van welwillendheid heb je alles gegeven om dit ding te verkrijgen, soms ten koste van jezelf.
Nu is het tijd om te beseffen dat jij er ook toe doet en dat je het recht hebt om aan jezelf te denken. Het is tijd om uit te zoeken wat je leuk vindt en jezelf gelukkig te maken.

Stier

Wees voorzichtig met je financiën. U kunt tijdens de kerstdrukte met een groot financieel tekort komen dat u over de rand zou kunnen brengen. Uit pure ijdelheid dwing je jezelf om voor iedereen dure cadeaus te kopen zodat je erover kunt opscheppen.
Maar wat heeft het voor zin als je uiteindelijk afstevent op een faillissement en je eigen ondergang? Is het niet beter om je te beperken om je financiële situatie te behouden? Wees gematigd en nederig. Weet hoe u uw prioriteiten kunt bepalen en wat u deze maand moet vermijden.

Lees ook  Oogtest: Wat zie je als eerste? Deze enge oogtest onthult aspecten van je persoonlijkheid

Gemini

Je eindigt dit jaar met een wisselvallige stemming. Als een volmaakte gek ga je van de ene staat naar de andere zonder duidelijke reden.
Je zult ook het grootste deel van deze maand doorbrengen op sociale media om je hoofd leeg te maken. Maar je weet heel goed dat dit niet de manier is om geluk in het leven te vinden. Sluit dit jaar vol goede moed af door te genieten van Kerstmis zonder telefoon.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par De Pin (@depinnl)

Kanker

Zoals elk jaar is Kerstmis een zeer stressvolle tijd voor je. Je haat de jacht op cadeautjes en de voorbereidingen voor de festiviteiten. Als je het zo beu bent, waarom doe je het dit jaar dan niet anders? Je kunt het bijvoorbeeld eenvoudig en vriendelijk houden: “nip” aan een lekker glas glühwein en prop je vol met lekkers. Er is niets mis mee om aan het begin van de advent een beetje te “treuzelen” en toch een geslaagde vakantie te hebben.

Leo

Terwijl de meeste mensen het aan het begin van de maand al rustiger aan doen, geldt dat niet voor jou. Anderen bereiden zich voor om Kerstmis te vieren met hun familie, terwijl jij de enige bent die denkt en zich zorgen maakt over het werk.
Misschien is het omdat je hoopt op een mooie promotie om het jaar op een hoge noot af te sluiten en vooral om 2023 in de best mogelijke professionele omstandigheden te beginnen? Ga ervoor en aarzel niet, want je hebt gelijk om je op jezelf te richten!

Lees ook  De 4 gelukkigste astrologische tekens!

Maagd

Dit is het moment om een eerlijk gesprek met uw partner te voeren over uw financiën. Werk de details uit voor het einde van het jaar in plaats van alles uit te stellen tot volgend jaar. Zo voorkomt u dat u uw argumenten onnodig voortsleept en vooral dat u de lei schoonveegt. Dit initiatief zal u gemoedsrust geven en u een vrolijk kerstfeest bezorgen. Wanneer u uitleg geeft, laat dan niets aan het toeval over, zodat alles voor eens en altijd geregeld is en u verder kunt.

Weegschaal

Je wilt plezier geven, maar je lichaam lijkt de taak niet aan te kunnen. Je ogen lijken uit te vallen van vermoeidheid terwijl je van plan bent op jacht te gaan naar cadeaus en kerstkoekjes te bakken. Overschat jezelf niet. Denk na over wat je kunt doen en waar je moet vertragen. Erken je grenzen en respecteer ze. Anders riskeer je een burn-out. In plaats van doelloos rond te rennen, bedenk wat je in december zou willen doen en wat je zou kunnen verrassen.

Schorpioen

Op het werk kan niets je uit balans brengen. Je behandelt al je taken met brio, standvastigheid en voorbeeldigheid. Wees daarentegen minder koppig en moeilijk als het gaat om je kerstcadeaus. Je hoeft geen dure cadeaus voor anderen te kopen en je vervolgens zorgen te maken over wat er voor jou overblijft. Je hoeft jezelf niet te forceren en zoveel te investeren ten koste van je behoeften, je financiën en jezelf.

Boogschutter

Deze decembermaand is de laatste maand dat je alles moet slikken voor de grote verandering waar de sterren je al een paar weken over vertellen. Deze laatste regel van 2022 zal zeker een belangrijk keerpunt in je leven zijn. Waar je altijd van gedroomd hebt ligt binnen handbereik, dus geef niet op en wanhoop niet. Wat Kerstmis betreft, zoek de juiste inspiratie als u uw geliefden een plezier wilt doen.

Lees ook  Van deze drie vrouwen, welke heeft niet veel geld? Je hebt maar 15 seconden

Steenbok

Er zal nooit iets veranderen in je leven als je jezelf in situaties blijft brengen waarin je niet wilt zijn. Niets dwingt je daartoe. Als je verandering wilt, weet dan dat er niets is dat je niet aankunt. Wees niet bang om te delegeren als de situatie daarom vraagt of om iemand anders om advies te vragen. Dit zal het voor u gemakkelijker en efficiënter maken om dingen gedaan te krijgen.

Waterman

Ook al wordt de thermometer blauw, uw relaties zullen deze decembermaand warm en vriendelijk zijn. Je zult het laatste stuk van 2022 doorbrengen in vreugde en goed omringd.
Aan de andere kant is een kleine omwenteling op professioneel niveau te verwachten. Sommige dingen zullen niet gaan zoals je had gehoopt. Maar de wending zal je uiteindelijk verrassen. Hoewel deze situatie stress veroorzaakt, moet u zeker genieten van de geest van Kerstmis met zijn feestelijkheden en vrolijkheid. Aarzel niet om zo nodig advies te vragen aan uw naasten als u zich zorgen maakt.

Vissen

Deze maand moet je voorzichtig zijn met je houding in relaties, zowel persoonlijk als professioneel. Op het werk kan ongepast gedrag je duur komen te staan, zelfs je baan. Als je op enigerlei wijze wordt geprovoceerd, hou dan het hoofd koel, zelfs als het te ver gaat. Wees je volledig bewust van je acties en alles zal goed gaan in deze laatste maand van het jaar.

 

Related post