Het lot van de 3 tekens van de dierenriem verraden door hun lot

Februari is een zeer interessante maand voor de astrologie, want er is veel planetaire beweging en intense astrologische invloeden. De Maan staat in Ram, wat betekent dat bepaalde astrologische tekens zullen profiteren van haar invloed.

Deze positie van de Maan kan ook meer avonturen en verrassingen brengen voor de inboorlingen van andere astrologische tekens. Sommige tekens kunnen echter verraden worden door hun ambities of diepe gevoelens. Tweelingen, Kreeft, Maagd en Boogschutter moeten waakzaam zijn voor deze maaninvloed, want die kan hen in gevaar brengen.

Februari wordt dus een maand van intense passie, maar ook van mogelijk verraad. Blijf dus op uw hoede en let op de planetaire bewegingen die zich zullen voordoen om niet overvallen te worden!

Lees ook  De 4 meest verbitterde sterrenbeelden

Tweelingen – 21 mei – 20 juni

Februari is een intense maand voor Tweelingen, met planeten in conflict. Mars en Mercurius staan in oppositie, wat enige instabiliteit kan veroorzaken.

Tweelingen kunnen zich verraden en teleurgesteld voelen door hun vrienden. Zij zullen geduldig en nederig moeten zijn om niet te heftig te reageren en het hoofd koel te houden.

Maagd – 23 augustus – 22 september

Februari zal vol mogelijkheden zijn voor Maagden. Zon, Mars en Venus staan op één lijn, waardoor Maagden zich kunnen openstellen voor liefde en nieuwe mogelijkheden.

Hoewel dit spannend lijkt, kan het ook leiden tot momenten waarop zij zich verraden of bedrogen voelen door mensen van wie zij dachten dat het hun vrienden waren.

Schorpioen – 23 oktober – 21 november

Februari wordt een moeilijke maand voor Schorpioenen, omdat de planeet Pluto in oppositie komt met Mercurius. Dit betekent dat Schorpioenen het moeilijk kunnen vinden om te gaan met de uitdagingen die op hun pad komen.

Lees ook  Deze 3 tekens zijn de meest hypocriete van de dierenriem!

Ze zullen geduldig en kritisch moeten zijn om deze moeilijkheden te overwinnen, of ze kunnen zich verraden voelen door mensen die ze als vrienden beschouwen.

Gedurende deze periode staat de Maan in Ram. Deze zeer actieve en impulsieve positie zal de dierenriemtekens aanzienlijk beïnvloeden. De Maan in Ram is een energie die sterke emoties en een grote behoefte aan vrijheid met zich meebrengt. Het kan ook momenten van verraad brengen in onze relaties.

Sommige dierenriemtekens zullen meer getroffen worden door deze periode dan andere en kunnen emotionele botsingen ervaren tussen verlangens naar vrijheid en sociale en professionele verplichtingen.

In dit artikel gaan we in detail in op de gevolgen van de Maan in Ram voor elk van de 3 meest getroffen tekens. We zullen zien hoe elk teken beter kan omgaan met de moeilijkheden die in het verschiet liggen en hoe je deze energie optimaal kunt benutten om conflicten en ruzies te voorkomen.

Related post