Hoe slim ben jij? Ontdek het antwoord op deze vraag met deze IQ-test!

Blijkbaar heeft deze IQ-test sommige mensen het moeilijk gemaakt. Denk je dat je er klaar voor bent?

Hou je van cijfers? Hoe zit het met wiskunde? Misschien hou je meer van uitdagingen? Hoe dan ook, deze rekenuitdaging is perfect voor jou. Het zal niet alleen je intellectuele capaciteiten op de proef stellen, maar het zal je ook in staat stellen om plezier te hebben. Dus concentreer je en beproef je geluk!

Wat is deze rekenuitdaging?

Om je intellectuele capaciteiten te testen, laten we je een afbeelding zien waarop je verschillende cijferreeksen ziet. Er ontbreekt echter een cijfer of nummer in deze suite. Zoals je hebt begrepen, is het aan jou om te vinden wat er ontbreekt en om dit te bereiken, moet je de link vinden die alle nummers in de afbeelding verenigt. Je moet dus intelligent en logisch nadenken. Bovendien is enige kennis van wiskunde nodig om daar te komen. Deze uitdaging fungeert als een IQ-test voor jou! En om deze uitdaging te overwinnen, heb je maar 15 seconden.

Lees ook  Je hebt 7 seconden om de gaten in deze hoed te tellen!
© Delunchclub

Wat heeft het voor zin om een ​​IQ-test te doen?

Intelligentiequotiënttests worden vaak gezien als intrigerende puzzels die ons aan het denken zetten. Het is de moeite waard erop te wijzen dat deze tests een dubbele functie hebben, zowel nuttig als leuk. Natuurlijk meten ze maar een beperkt aspect van onze intelligentie, maar ze kunnen een effectieve manier zijn om onze vaardigheden te testen en onze sterke punten te ontdekken. Bovendien kan het oplossen van deze puzzels heel leuk zijn!

De 15 seconden zijn zojuist verstreken!

Het juiste antwoord was 84!

Proficiat aan degenen die het antwoord zo snel wisten te vinden. Je intelligentie is bewezen! Voor degenen die het niet konden vinden, we zullen je helpen. Om de getallen in de tweede kolom te vinden, moest je gewoon elk getal in de eerste kolom met 3 vermenigvuldigen. En om de getallen in de laatste kolom te vinden, moest je gewoon elk getal in de tweede kolom met 4 vermenigvuldigen.

Lees ook  Differences game: Ontdek de drie verschillen tussen de twee afbeeldingen in minder dan 20 seconden
© Delunchclub

We hopen dat je genoten hebt van deze IQ-test! Aarzel vooral niet om het te delen op uw sociale netwerken.

Related post