Hoeveel verschillen zijn er tussen de afbeeldingen? Herkennen in 30 seconden bewijst dat je intelligent bent.

Si vous êtes doué pour les tests visuels, trouvez si les deux photos ci-dessous présentent une ou des différences.

Beschouw je jezelf als een intelligent persoon? Zo ja, dan zult u zonder moeite het verschil tussen deze twee illustraties herkennen. Alleen mensen met veel oog voor detail kunnen deze test doorstaan. U kunt deze test echter ook maken om te oefenen.

Instructies

In de IQ test van vandaag staat een foto van twee koks die een gerecht bereiden. De eerste kok is nog bezig met het snijden van de ingrediënten. Zijn collega proeft de kooksoep al. Hij lijkt te genieten van deze proeverij.

Zoals u kunt zien, lijken deze illustraties precies op elkaar. Maar als je ze met een fijne kam doorneemt, zijn er een paar verschillen in deze beelden die je moet vinden.

Om ze te identificeren heb je maar 30 seconden. Als u de tijdslimiet overschrijdt, wordt u als verliezer beschouwd.

Lees ook  Rammen zullen valse vrienden opzeggen, Leeuwen krijgen de kans om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Om deze verschillen in korte tijd te zien, heb je veel concentratie nodig. Ga je de uitdaging aan? Laten we gaan!

Waar liggen de verschillen?

Heb je de verschillen kunnen raden? Je hebt ze gevonden als je de ogen van een goede waarnemer hebt. Maar misschien kon je niet vinden waar ze waren. Zo ja, dan kunt u dat te weten komen door te kijken naar de omcirkelde onderdelen in de onderstaande afbeelding.

Er zijn drie verschillen tussen deze twee beelden:

  • Het eerste is het ingrediënt dat de kok aan het snijden was. Er is een kleurverschil.
  • Het tweede verschil zit in het haar van de tweede kok. Op de tweede foto heeft hij twee sloten, terwijl hij er op de eerste foto maar één had.
  • Het laatste verschil zit in de inhoud van de soep. Op de eerste foto zie je nog wat van de ingrediënten. Op foto 2 zijn ze echter niet meer zichtbaar.
Lees ook  Wie van hen zal het eerst sterven? Analyseer het beeld en vind het juiste antwoord in slechts 8 seconden.

Probeer je de volgende keer volledig te concentreren om de verschillen gemakkelijker te vinden. Je kunt ook vrienden uitnodigen om mee te spelen om de test nog interessanter te maken. Degene die in de kortste tijd de juiste antwoorden vindt, is de winnaar.

Related post