Hoog niveau IQ test: Alleen de sterkste kan de waarde van de laatste doos vinden!

Niet veel mensen kunnen het antwoord op deze test vinden. Denk je dat je het aankan? Probeer het op te lossen om erachter te komen.

De test van vandaag is voor mensen met uitzonderlijke hersenen. Wist je hoe de hersenen denken? We kunnen denken door middel van elektrische signalen die tussen neuronen worden doorgegeven. Deze signalen worden zenuwimpulsen genoemd.

Al deze impulsen worden vervolgens verwerkt door de hersenen, die de informatie analyseren en een gevolgtrekking maken. In dit spel is dit precies wat je moet doen. Je moet analyseren wat je gevraagd wordt om de oplossing van het verzoek te vinden.

© Delunchclub

Hoe los je deze IQ-test op?

Deze oefening, die een eenvoudige wiskundige uitdaging lijkt, is in feite een echte IQ-test. In feite is het een test voor gevorderden, ontworpen om iemands vermogen tot redeneren en nadenken te evalueren. Een IQ-test gaat over analyse en het vinden van een oplossing met behulp van logica. Deze test meet meer dan alleen je wiskundige kennis. Je moet iets kunnen afleiden uit de cijfers.

Lees ook  IQ Test: Er is een kat in de tuin, gebruik je visuele vaardigheden en snelheid om hem te vinden in deze uitdaging.

Deze test is voor de meest intelligente mensen, maar ook voor degenen die goed kunnen nadenken. Als je denkt dat je een hoog intellectueel potentieel hebt, kun je dit spel doen. Als je dat niet hebt, kun je het toch proberen, je verliest er niets mee. Inderdaad, door te oefenen met dit soort testen, zul je ze kunnen overwinnen en hun logica beter begrijpen.

Wat is de procedure om deze IQ test op te lossen?

Om deze IQ test op te lossen is het belangrijk om deductie en logica te gebruiken. De meeste IQ tests vereisen een zorgvuldige analyse van de verstrekte informatie om de meest geschikte methode van aanpak te bepalen. Daarom is het belangrijk om om te beginnen de instructies te begrijpen en de tijd te nemen om de aangereikte gegevens te lezen.

Lees ook  Neem 20 seconden de tijd om de verschillen te zien in de foto's van mensen die voedsel kopen.

Het antwoord op een IQ-test kan alleen worden gevonden door de verbanden tussen de verschillende verstrekte gegevens te onderzoeken. In dit geval kan het nodig zijn de logische volgorde tussen de getallen te vinden door ze via basisbewerkingen te benaderen.

De oplossing van deze test

Het antwoord is 44.

Hier is de uitleg:

Kolom 1: [(7 x 4) + 1] – 11 = 18.

Kolom 2: [(8 x 5) + 2] – 12 = 30.

Kolom 3: [(9 x 6) + 3] – 13 = 44.

© Delunchclub

Related post