Horoscoop voor de week van 19 tot 25 december 2022: een zeer vruchtbare week voor Ram, met veranderingen in petto voor Weegschaal.

Ontdek hoe je de laatste week van voorbereiding op Kerstmis zult doorstaan door je wekelijkse horoscoop voor 19-25 december 2022 te ontdekken.

Kerstmis nadert snel en de hectiek van de voorbereidingen is op zijn hoogtepunt. Jongleren met cadeaus kopen, het tafelmenu voorbereiden en de versieringen ophangen, het wordt een chaos. Er zal veel stress en werk zijn. Om erachter te komen hoe de laatste week van de kerstdrukte voor jou zal zijn, bekijk je je horoscoop voor 19-25 december 2022.

Ram

Liefde en privéleven: U zult een heel leuke week doorbrengen met uw geliefden. U sluit het af met een onvergetelijk kerstavonddiner en een familiebezoek. Dit wordt de tijd om mooie herinneringen te maken. Na een heel druk jaar verdien je het om een beetje te ontspannen.
Werk en financiën: U zult de meeste van uw taken snel kunnen afronden en vrij kunnen genieten van de kerstvakantie.
Gezondheid: U bent in onberispelijke vorm en in een zeer goed humeur. U zult helemaal opgaan in de vrolijkheid van de kerstsfeer.

Stier

Liefde en privéleven: Tijdens kerstavond zult u aangename ontmoetingen hebben met vrienden die u waardevolle informatie zullen verschaffen. Deze zullen u helpen uw leven in een betere richting te sturen.
Werk en financiën: Laat je niet afleiden door je professionele verplichtingen. Probeer te doen wat nodig is en laat niets aan het toeval over. Voorkom dat het werk voor Kerstmis achterblijft en je hebt gemoedsrust.
Gezondheid: U verkeert deze week in blakende gezondheid door de gunstige invloed van de sterren. Maak er gebruik van!

Gemini

Liefde en persoonlijk leven: Als je je verloren voelt, neem dan een stap terug. Denk aan alle mogelijkheden die je in het leven hebt om jezelf te vervullen. Denk na over de weg die je wilt gaan om gelukkiger te worden.
Werk en financiën: Je zult nooit slechte beslissingen nemen door op je intuïtie te vertrouwen. Vertrouw op jezelf en laat je niet beïnvloeden door anderen. De omgeving om je heen betekent niet noodzakelijkerwijs goed.
Gezondheid: Alles is goed voor de Tweelingen, zowel qua vorm als qua stemming.

Lees ook  Zoek de 5 verschillen in de afbeelding in 15 seconden, 85% van de deelnemers zakte voor de test!

Kanker

Liefde en privéleven: Durf je diepste verlangens te formuleren en wens de vervulling ervan. Het is bijna het einde van het jaar en het is de perfecte tijd om uit te zoeken wat je wilt in het leven.
Werk en financiën: Dit is een goede week om doelen te stellen. Het is tijd om je houding en zienswijze te veranderen om dingen te laten gebeuren.
Gezondheid: Wees de hele week optimistischer en u zult merken dat het geluk u toelacht.

Leo

Liefde en persoonlijk leven: wees voorzichtig! Je hebt misschien een paar woordenwisselingen met familieleden tijdens het kerstweekend. Reageer niet te snel en wees meer verzoenend.
Werk & financiën: Als iedereen op vakantie gaat, betekent dat niet dat u achterover kunt leunen en op uw lauweren kunt rusten. Laat je niet afschrikken door hun afwezigheid. Je hebt al veel te doen met de taken die je voor Kerstmis moet afronden. Als de anderen terugkomen, is het jouw beurt om te ontspannen.
Gezondheid: Je zit vol energie, maar je bent snel geïrriteerd. Probeer u te ontspannen, zodat u de netelige kwesties deze week kunt aanpakken.

Maagd

Liefde en persoonlijk leven: Voor jou is familie heilig, vooral tijdens de kerstvakantie. In die geest brengt u een zondag door in gezelligheid en vreugde. Dit wordt de afsluiting van een vruchtbaar en succesvol jaar voor u op alle niveaus.
Werk en financiën: Geniet van je week in plaats van je zorgen te maken over morgen. Alles zal goed gaan voor u in de toekomst.
Gezondheid: Je zult vol leven zijn.

Lees ook  Weekhoroscoop voor maandag 13 maart tot en met zondag 19 maart: Een week van beslissingen en uitdagingen!

Weegschaal

Liefde en persoonlijk leven: Het heeft geen zin je in te houden voor dingen waar je geen controle over hebt. Blijf niet vasthouden aan wat je niet meer kunt veranderen. Laat diegenen los die je ziel kwetsen en je innerlijke vrede verstoren.
Werk en financiën: Deze week komen er grote veranderingen in uw leven. Dit zal in alle opzichten een opluchting voor je zijn, vooral op het niveau van het bewustzijn.
Gezondheid: Stress minder en geniet meer van het moment als je gelukkig en gezond wilt zijn.

Schorpioen

Liefde en persoonlijk leven: Het is Kerstmis en de tijd om cadeaus te geven. Aarzel niet om uw dierbaren een plezier te doen door hen te overladen met geschenken. Maar zorg ervoor dat het iets is dat overeenkomt met hun werkelijke waarde.
Werk en financiën: U hoeft niet al uw vrije tijd en geld te verspillen aan dure cadeaus die uw financiën belasten. Geef liever geschenken die symbolisch zijn en uit het hart komen. De prijs is maar een getal, wat telt is de aandacht.
Gezondheid: Loop niet als een gek rond. Bewaar je kracht voor kerstavond. Doe het rustig aan in plaats van jezelf onnodig uit te putten.

Boogschutter

Liefde en persoonlijk leven: Uw partner vraagt deze week veel aandacht van u en dat zal u storen. Durf desnoods openlijk te spreken over je verlangens en wat je dwars zit.
Werk en financiën: Hoewel u zich misschien wat zorgen maakt over deze week voor Kerstmis, wees gerust. Alles zal goed gaan, zelfs beter dan je had gehoopt.
Gezondheid: Dit wordt een goede week voor Boogschutters. Ze kunnen het beste van de week maken dankzij hun atletisch vermogen.

Lees ook  Visuele test: kunt u het lege kopje in deze visuele puzzel in recordtijd vinden? Ben je snel genoeg om het in 10 seconden of minder te doen?

Steenbok

Liefde en persoonlijk leven: Deze week zullen familierelaties enigszins chaotisch zijn. Dit is echter veel minder belangrijk dan waar u aan gewend bent.
Werk en financiën: U moet zich deze week goed organiseren, want u bent pas halverwege uw kerstvoorbereidingen. Overweeg een lijst te maken van dingen die u moet doen en krijgen, om u te helpen plannen voor die paar resterende dagen.
Gezondheid: Als u rondrent om de festiviteiten voor te bereiden, moet u zich goed organiseren om te voorkomen dat u zich overwerkt en te veel stress krijgt.

Waterman

Liefde en privéleven: Op dit vlak is alles goed voor de inwoners van dit teken. De sfeer zal er een van gezelligheid zijn.
Werk en financiën: Neem je posities in. Wees niet bang om je deze week uit te spreken als je vindt dat je stem gehoord moet worden. Handel echter terughoudend. Wees voorzichtig met je reacties en met wat je zegt. Het is erg lastig om iemand te beoordelen op zijn leiderschap als je niet dezelfde vaardigheden hebt.
Gezondheid: de hele week ijzergezondheid.

Vissen

Liefde en persoonlijk leven: Wees niet te ongeduldig in wat je doet. Doe het rustig aan met jezelf als je Kerstmis in een goed humeur wilt verwelkomen.
Werk en financiën: U wilt al uw taken voor de rest van het jaar in één keer afhandelen. Dit is echter onmogelijk. U zult alleen slagen als u uw meer ervaren en competente collega’s om advies durft te vragen.
Gezondheid: Zet jezelf niet te veel onder druk.

 

 

Related post