IQ test: De 5 zussen puzzel. Als het je lukt om deze puzzel op te lossen, ben je een echt genie!

Tijd voor je hersenoefening van de dag? Maak je klaar om je hersenen te oefenen als nooit tevoren, want we hebben een intelligentietest van hoog niveau voor je voorbereid. Slechts 25% van de genieën kon de test van vandaag oplossen. Ben jij één van hen?

Visuele test: “Beantwoord het raadsel correct en bewijs dat je een genie bent.”

Met deze test kunnen we meten hoe slim je bent. Om voor deze test te slagen, moet je je analytische vaardigheden en logica gebruiken. Concentreer je goed, want deze puzzel kan je langer in verwarring brengen dan je verwacht. Ben je er klaar voor? Dan is dit je puzzel voor vandaag.

Een familie bestaat uit 5 zussen Rose, Katty, Anna, Merry en Bella. Op een zondag was elk van hen bezig met een activiteit:

  • Rose was in de keuken haar favoriete pizza aan het maken.
  • Anna las haar favoriete roman in een van de kamers van het huis.
  • Katty was aan het schaken in de woonkamer.
  • Al die tijd was het Mary’s beurt om de kleren van alle gezinsleden te wassen.
Lees ook  Persoonlijkheidstest: welk type schooltas droeg u als kind? Deze test zal enkele van uw karaktertrekken onthullen

Nu weet je wat de vier zussen deden. Maar hoe zit het met Bella? Wat deed ze die zondag? Je hebt genoeg tijd om na te denken en deze vraag te beantwoorden, dus haast je niet.

Watsu.nl

Heb je het juiste antwoord gevonden?

En, heb je er over nagedacht? Wat deed Bella terwijl elk van haar zussen kookte, een roman las, de was deed en schaakte? Als je het juiste antwoord hebt gevonden, gefeliciteerd! Je bent een van de genieën die deze test doorstaan heeft. Zo niet, dan ben je een van de genieën die voor deze test zijn geslaagd, onthullen we het antwoord hieronder.

De oplossing

Bella schaakt met Katty. Schaken wordt eigenlijk door twee mensen gespeeld, toch? Nou, omdat de andere zussen niet met Katty konden spelen, was alleen Bella beschikbaar om met haar in de woonkamer te spelen.

Related post