IQ-test: deze puzzel vereist absolute concentratie en geen afleiding! Zoek dezelfde watermeloen.

Daag je intellect uit door te proberen deze watermeloen IQ-test te halen.

Deze IQ-test is vooral een visuele uitdaging die uw ogen, uw waarnemingsvermogen en vooral uw concentratievermogen op de proef stelt. Als je slaagt, bewijs je dat je over goede cognitieve vaardigheden beschikt. Deze bestaat uit het vinden van de identieke watermeloenen op de foto. Als u de uitdaging aandurft, leest u hieronder wat u moet doen.

IQ-test: de prinCip

Dit is een test met fruit. Op de foto zie je verschillende sets doorgesneden watermeloenen die duidelijk hun vruchtvlees met pitten laten zien. Elke watermeloenhelft is uniek, behalve twee die volledig identiek zijn. Dus uit de 18 getoonde plakken moet je dat ene paar vinden dat eruit springt.

Onze tip om de IQ test met vlag en wimpel te doorstaan

Om de twee watermeloenen te vinden moet je goed opletten. Het is niet gemakkelijk om je weg te vinden in het fruit. Kijk eens goed naar de 18 watermeloenen. Onderzoek ze zorgvuldig op het aantal zaden en het patroon van hun kernen. Het doel is om twee watermeloenen te vinden die volledig op elkaar lijken.

Lees ook  Ben jij een genie? Ontdek het antwoord door deze wiskundige uitdaging binnen enkele seconden te overwinnen

Om ze te vinden, moet je intelligent denken. Dit is een goede oefening voor de geest in puzzelen en problemen oplossen. Je moet je ogen open houden en goed letten op elk detail van de foto en elke watermeloen. Ga zo nodig één voor één door elk kopje heen en scan ze met één oog om hun kenmerken beter te kunnen onderscheiden.

Heb je het paar watermeloenen niet gevonden? Hier is het antwoord

Heb je de twee watermeloenen gevonden? Zo ja, hoe lang heb je erover gedaan? Over het algemeen hebben mensen ongeveer een minuut nodig om deze visuele uitdaging op te lossen. Als deze oefening u meer tijd kostte, betekent dit dat u zich meer moet concentreren. Je moet leren je aandacht te richten.

Lees ook  IQ-test: Kun jij 7 driehoekige patronen vormen door slechts 2 lucifers te verplaatsen?

Als het je uiteindelijk niet gelukt is de IQ-test op te lossen, ook al heb je de watermeloenen één voor één bekeken, maak je dan geen zorgen. Je moet gewoon oefenen met andere proeven van dezelfde soort. Ondertussen geven wij u het juiste antwoord op deze vraag.

De eerste watermeloen staat in de eerste kolom links, in de middelste rij. Zijn tweelingbroer staat in de derde rij, in de vierde kolom van links. Als u goed kijkt, zult u zien dat deze twee plakken precies hetzelfde zijn, zowel wat betreft het patroon als het aantal zaden.

Related post