IQ test: Een genie moest 3 verschillen in deze foto vinden in minder dan 15 seconden!

Om erachter te komen of u een genie bent, test u uw capaciteiten met deze IQ-test.

Denk je dat je hebt wat nodig is om een genie te zijn, om te slagen voor deze nieuwe IQ-test met andere woorden? Om daar achter te komen is het heel eenvoudig: neem de uitdaging aan. Je hoeft alleen maar de drie verschillen te vinden tussen deze twee bijna identieke afbeeldingen.

De spelregels: wat je moet doen

Het principe van deze IQ-test is eigenlijk heel eenvoudig. Je moet twee bijna identieke beelden vergelijken en de 3 dingen vinden die ze verschillend maken. Je denkt misschien dat het vinden van 3 fouten makkelijk is. Maar laat je niet misleiden door het uiterlijk. Het is in de zeer subtiele details dat deze 3 verschillen liggen. Je moet je ogen wijd open doen als je wilt slagen voor deze test, en weet dat je daar maar 15 seconden de tijd voor hebt. Dit is relatief lang of kort, afhankelijk van uw visuele en concentratievermogen.

Lees ook  Wie van hen zal het eerst sterven? Analyseer het beeld en vind het juiste antwoord in slechts 8 seconden.

Hoe weet je zeker dat je de 3 verschillen vindt?

Laat je niet misleiden door het kleine aantal verschillen. Je moet je ogen open houden om te hopen ze te vinden. Je hebt goede visuele vaardigheden en een groot gevoel voor detail nodig. Je moet je ook maximaal kunnen concentreren. Om deze voorwaarden voor succes te bereiken, kun je overwegen jezelf te isoleren. Ga uit de buurt van afleidingen en lawaai waardoor u gemakkelijk uw concentratie zou kunnen verliezen.

Voor een scherpere en meer gerichte blik kun je een van je ogen verbergen. Dit is een goede manier om je visuele vermogens te centraliseren als een oculair en je te concentreren op je doelen.

Laten we vervolgens de twee beelden één voor één bekijken waar een universiteitsprofessor een lezing geeft aan zijn studenten. Vergeet niet dat het vaak de kleintjes zijn die je moet zoeken en dat je maar 15 seconden hebt.

Lees ook  Als je in 10 seconden een vis op een rots kunt vinden, zijn je visuele analysevaardigheden goed!

Geslaagd of niet, hier zijn de antwoorden op deze IQ test

Ondanks onze tips is het je niet gelukt om de 3 verschillen op tijd te vinden? Dat geeft niet. Het betekent dat je je intellectuele vermogens wat meer moet ontwikkelen om een genie te zijn. Bovendien is dit een test die veel mensen ondanks de schijn moeilijk kunnen doorstaan. Maar zoek uit waar die fouten zitten.

Het eerste is het document dat de leraar in zijn hand houdt.

De tweede is de mannelijke student en zijn arm op de tafel.

De laatste is op het gezicht, meer bepaald op het oor van de studente met de oranje trui.

 

Related post