IQ test: Kan jij lichaamstaal ontcijferen? Slechts 2 van de 10 mensen hebben het goed!

De test van de dag is een confrontatie tussen de twee geslachten. Het lichaamsgebaar van één van deze mannen kan bepalen of hij geïnteresseerd is in een vrouw of niet. Wist je trouwens dat mannen grotere hersenen hebben dan vrouwen? In feite zijn ze 8 tot 13% groter dan die van een vrouw. Maar pas op, een groter brein betekent niet dat je slimmer bent. In de test van vandaag, zul je je intelligentie moeten gebruikenOf je nu een man of een vrouw bent.

Welke man stoot een vrouw af door de manier waarop hij zich gedraagt?

De test van vandaag is een test van analyse en redenering. Je moet je logica gebruiken en enkele basisbegrippen over menselijk gedrag kennen. Het lichaam kan immers spreken en gebaren kunnen een zeer specifieke interpretatie hebben. De ander niet in de ogen kijken betekent bijvoorbeeld dat je geen vertrouwen in jezelf hebt.

Lees ook  Puzzel: hoeveel vierkantjes zijn er in dit spel?

Deze test is voor iedereen, zowel mannen als vrouwen. Het is vooral interessant voor vrouwenomdat ze vandaag veel zullen leren over mannen. Om te slagen voor deze visuele test moet je het beeld zorgvuldig onderzoekenom te bepalen wie niet geïnteresseerd is in een vrouw.

©Watsu.nl

Je hebt drie mannen met verschillende houdingen. Elk van hen kan iets specifieks betekenen. Deze gebaren kunnen veel dingen aangeven, zoals zelfvertrouwen, angst, empathie, trots, alle mogelijke emoties.

Heb je het karakter gevonden?

Hoewel je geen psycholoog of expert in menselijk gedrag bent, kun je heel gemakkelijk bepalen wie niet openstaat voor een relatie.

De oplossing van de test

Heb je het antwoord niet? Geen zorgen, we geven het je door het gebaar van elk personage uit te leggen.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: je geboortedatum kan bepaalde persoonlijkheidskenmerken aangeven!

1 – De man met zijn handen op zijn middel. In deze context geeft deze houding aan dat de man geïnteresseerd is in de vrouw, maar haar uitdaagt. De uitdaging is om haar te kunnen verleiden. Deze houding geeft ook aan dat hij beschikbaar is, maar de controle over de situatie wil houden.

2 – De man die zijn stropdas vasthoudt. Deze man geeft aan dat hij open staat voor een relatie, maar door zijn das vast te houden, laat hij zien dat het hem aan zelfvertrouwen ontbreekt. Dit geeft de vrouw alle kans om hem te verleiden.

3 – De man zit met zijn voeten gekruist. Dit laatste teken laat duidelijk zien dat hij niet geïnteresseerd is in de vrouw. Zitten betekent nog veel, maar door zijn voeten te kruisen maakt hij duidelijk dat hij geen interesse heeft in de vrouw.

Related post