IQ-test: Kun jij 7 driehoekige patronen vormen door slechts 2 lucifers te verplaatsen?

Alleen een echt, echt slim persoon kan slagen voor deze IQ-test. Denk jij deze uitdaging aan te kunnen?

Wat dacht je van een kleine uitdaging om je weer op de been te krijgen? Precies, we hebben een IQ-test om u aan te bieden om uw intellectuele capaciteiten te testen. Neem de tijd om je te concentreren en begin met de test zodra je er klaar voor bent.

Wat is deze IQ-test?

Om je intellectuele capaciteiten te testen, gaan we je vragen om driehoekige figuren te vormen met behulp van lucifers. Om te beginnen heb je 8 lucifers en 2 driehoeken. Je doel is om te vinden welke amuletten je moet verplaatsen en waar je ze moet plaatsen om in totaal 7 driehoeken te hebben. Wees voorzichtig, je kunt maar 2 lucifers verplaatsen, dus denk goed na. Blijf gefocust om de kansen aan jouw kant te zetten.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: Welk dier je het eerst ziet kan bepalen hoe vrijgevig je bent?
© Delunchclub

Wat heeft het voor zin om een ​​IQ-test te doen?

Een IQ-test spelen met een wedstrijd als deze heeft verschillende voordelen. Bovenal helpt het bij het verbeteren van kritische denkvaardigheden, aangezien het oplossen van deze test logica en analyse vereist. Bovendien verbetert het probleemoplossend vermogen, omdat je de lucifers moet herschikken om de oplossing te vinden. Het uitvoeren van deze test ontwikkelt ook aandacht en concentratie, omdat je gefocust moet blijven om het op te lossen. Daarnaast biedt deze test mentale training. Het is inderdaad vaak nodig om het meerdere keren te proberen voordat het met succes wordt voltooid. Ten slotte kan deze matchpuzzel een bron van vermaak zijn, of je nu de test snel met het gezin wilt oplossen of gewoon voor de lol.

Lees ook  Je hebt 15 seconden om de 3 verschillen tussen deze twee foto's te vinden. Slechts 3 van de 10 mensen kunnen het!

Het is tijd om de IQ-test af te maken!

We feliciteren alle mensen die erin geslaagd zijn het juiste antwoord te vinden. Uw intelligentie maakt grote indruk op ons.

Voor degenen die helaas de lucifers om te verplaatsen niet hebben gevonden, zullen we u helpen. Als je goed kijkt, zie je dat twee lucifers, die aan weerszijden van de bovenste driehoek liggen, verplaatst moeten worden. Om dit te doen, vormt u hiermee eenvoudig de bovenkant van een driehoek. Dit hoekpunt moet naar beneden wijzen om de onderste driehoek in drieën te splitsen. De secties die door deze beweging worden gevormd, geven in totaal 7 driehoeken.

Hier is de oplossing in beeld om u te helpen beter te begrijpen.

© Delunchclub

We hopen dat deze IQ-test uitdagend genoeg voor je was en we nodigen je uit om deze te delen op je sociale netwerken zodat je vrienden ervan kunnen genieten.

Related post