IQ-test: Kun jij de hoogte van de tafel vinden in minder dan 40 seconden?

Deze rekentoets is voor de slimsten en mensen met een hoog IQ. Maak jij er deel van uit?

De volgende uitdaging lijkt misschien eenvoudig. Zoek gewoon de hoogte van de tafel met de getoonde items. Maar is hij dat echt? Over uitdaging gesproken, je kent vast wel de beroemde uitdaging van Hercules om 12 opdrachten te voltooien? In de echte wereld stelde een Fransman genaamd Ulysse Lubin zichzelf een gekke uitdaging om 100 uitdagingen te voltooien. Dat bijvoorbeeld door 1 week in de jungle door te brengen, 2 dagen geblinddoekt te leven of zelfs alle hoofdsteden van de wereld uit je hoofd te leren. Een te gekke uitdaging! Hoe dan ook, laten we spelen!

Hoe tafelhoogte berekenen?

Deze test lijkt een leuk spel, maar verbergt eigenlijk een ingewikkeld wiskundig probleem. Je kunt de schijn niet vertrouwen om te slagen in dit spel, en het is belangrijk om gefocust te zijn. Houd bij het berekenen van de hoogte van de tafel rekening met alle aanwezige elementen: een muis, een kat, een tafel en afmetingen.

Lees ook  Verschil spel: Bewijs dat je grote visuele en intellectuele vaardigheden hebt door het identificeren van de 8 verschillen
© Delunchclub

Om de hoogte van de tafel te vinden, is het noodzakelijk om de juiste wiskundige formule of de juiste bewerking te vinden. Het is ook mogelijk om een ​​visuele benadering te gebruiken om de hoogte te beoordelen. Jij kiest !

Hoe de hoogte berekenen?

Voor deze toets is een goede rekenvaardigheid vereist. Als we naar de afbeelding kijken, kunnen we twee afzonderlijke metingen zien, namelijk het hoogteverschil tussen de twee dieren, een op de tafel en de andere op de vloer.

De eerste afbeelding toont een tussenruimte van 140 cm, terwijl de tweede een tussenruimte van 110 cm laat zien. Ook zijn de posities van de dieren op de afbeeldingen omgedraaid. Kunt u op basis van deze informatie de oplossing vinden?

De oplossingen voor deze test

Het antwoord op dit raadsel is 125 cm. Het vinden van dit antwoord is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar de twee afmetingen bij elkaar op te tellen om 140 cm + 110 cm = 250 cm te krijgen, en dan door twee te delen omdat er twee tabellen zijn, wat 125 cm oplevert.

Lees ook  De grootte van je wijsvinger en je ringvinger kan veel onthullen over wie je bent!
© Delunchclub

Related post