IQ test: Kunt u de vergelijking in evenwicht brengen door een enkele lucifer te verplaatsen in minder dan 10 seconden? Slechts 2% van de mensen kan dat!

De puzzel die we jullie uitdagen om vandaag op te lossen is een leuke wiskundige puzzel. Om hem op te lossen heb je een goed observatievermogen, een scherpe geest en vooral logisch redeneren nodig. Zou jij deze wiskundige uitdaging aankunnen?

Intelligentietest: “Welke van deze lucifers zou je verplaatsen om deze vergelijking te corrigeren?”

Je hebt 10 seconden om de puzzel van vandaag op te lossen. Slechts 2% van de mensen die deze puzzel hebben gemaakt, hebben de oplossing in minder dan 10 seconden gevonden. Om hetzelfde te doen, moet je misschien een onconventionele aanpak gebruiken en al je mentale en creatieve potentieel mobiliseren.

Ben je klaar om aan je test te beginnen? In de afbeelding hieronder zie je een valse vergelijking gevormd door lucifers: 9 + 5 = 0. Je hebt dan 10 seconden om uit te zoeken hoe je deze vergelijking kunt corrigeren en in evenwicht brengen door slechts één lucifer te verplaatsen. Ja, je mag maar één lucifer verplaatsen, en natuurlijk heb je maar één kans. Dus focus, kijk naar de details en analyseer het probleem voordat je handelt.

Lees ook  Zoek de verschillen tussen deze twee afbeeldingen in 30 seconden om iedereen te bewijzen dat je erg intelligent bent.

Watsu.nl

Je 10 seconden beginnen in 3, 2, 1, spelen!

IQ test: het juiste antwoord

Dit type intellectuele uitdaging is erg populair omdat het zowel stimulerend als vermakelijk is. En het meet ook je mentale capaciteit, Deze puzzel stimuleert al je neuronen en verbetert je logica en snelheid van denken.

Zo, ben je erin geslaagd om de vergelijking van de dag in evenwicht te brengen? Laten we eens kijken of je het goed hebt. Hieronder onthullen we het antwoord.

De oplossing

In feite hoefde je alleen maar de verticale lucifer die het hoofd van het getal 9 vormt te verplaatsen om een 8 te vormen van de 0. Dus je krijgt 3 + 5 = 8 en dat is het!

Hieronder staat de oplossing in plaatjes:

Watsu.nl

Lees ook  Visuele uitdaging: Kun jij de tennisbal en de vlinder vinden die in dit plaatje verstopt zitten? Alleen de besten kunnen het!

Als je deze vergelijking in minder dan 10 seconden hebt kunnen oplossen, betekent dit dat je tot de top 2% van de meest alerte en creatieve mensen behoort. Als u deze oplossing hebt gemist, hopen we dat u toch plezier hebt beleefd aan het oplossen van deze puzzel en in bent voor een nieuw intellectueel experiment. Daarvoor kunt u rechtstreeks naar onze website gaan. Daar vindt u vele leuke en stimulerende uitdagingen om uw intelligentie te testen, uw hersens te verbeteren of uw creativiteit, logica of observatievermogen te ontwikkelen.

Aarzel niet om deze zeer stimulerende uitdaging te delen met je vrienden en familie.

Related post