IQ-test: los dit raadsel op als je een echt gevoel voor analyse en observatie hebt!

Als je kunt raden wie er vals speelde in dit raadsel, dan ben je een echt genie!

Alleen goede waarnemers en opmerkzame mensen kunnen deze hersenuitdaging snel oplossen. Deze visuele puzzel vereist inderdaad grote visuele vaardigheden en een scherpe en behendige geest, want het is niet zo eenvoudig als het lijkt. Daarom, als je het kunt oplossen, kun je beweren deel uit te maken van een geniale partij! Ga eerst de uitdaging aan om het te bewijzen!

Visuele test: “Wie van deze marathonlopers heeft vals gespeeld?” »

In onderstaande afbeelding zie je 3 atleten die de finishlijn gaan halen van de marathon waaraan ze hebben deelgenomen. Als u op het eerste gezicht geen enkele afwijking in deze afbeelding ziet, weet dan dat als u goed observeert, u zult concluderen dat een detail niet klopt. Dit detail is inderdaad het bewijs dat een van deze marathonlopers vals speelde tijdens de race om tegelijk met zijn tegenstanders aan te komen.

Lees ook  Puzzel: hoeveel vierkantjes zijn er in dit spel?
© Delunchclub

Dus controleer en kam door elke hoek van de afbeelding om die aanwijzing te vinden die je de titel van genie oplevert. Ben je klaar ? Dat is jouw keuze !

IQ-test: de antwoorden

Heb je eindelijk het detail gezien dat bewijst dat een van deze atleten vals speelde of geef je je tong aan de kat? Vergelijk je antwoord met de onderstaande oplossing om te zien of je het goed hebt!

De oplossing

De marathonloper die vals speelde is niemand minder dan de jonge man rechts op de afbeelding, degene gekleed in een blauwe tanktop. Zie je waarom? Hoe komt het dat hij tijdens het evenement niet zweette, in tegenstelling tot zijn tegenstanders? Het betekent dat hij vals speelde.

© Delunchclub

Dus, heb je het juiste antwoord gegeven? Zo ja, goed gedaan! Uw succes betekent dat u een onmiskenbaar gevoel voor analyse en deductie heeft. Je bent een waar genie!

Lees ook  Visuele test: In deze afbeelding is een persoon uit de gevangenis ontsnapt. Vind hem in 10 seconden!

Als je niet geslaagd bent, raden we je aan om vaker te oefenen om je gezichtsscherpte en het inzicht van je geest te verbeteren!

Related post