IQ-test: verplaats 5 lucifers om 6 vierkanten te maken in minder dan 25 seconden!

Voer deze hersenoefening uit en ontwikkel je hersencapaciteiten.

De IQ-test van vandaag is perfect om je hersencapaciteit te vergroten. Deze oefening in logica en redeneren is bedoeld om je nerveuze netwerken te trainen. Het is een puzzel waarvan bekend is dat het deel uitmaakt van de relevante technieken om het leren te versnellen en de zintuigen wakker te houden. Het is daarom perfect om u te helpen dagelijks op bepaalde specifieke omstandigheden te reageren.

Inleiding tot de IQ-test

De IQ-test van vandaag presenteert je een groot vierkant dat bestaat uit verschillende lucifers. Je zult binnen 6 lucifers zien die het vierkant in drie rechthoeken snijden. Je doel is dan om 5 lucifers te verplaatsen om in totaal 6 vierkanten te maken.

© Delunchclub

Dit type uitdaging is perfect om het cognitieve proces te stimuleren en bij te dragen aan het voorkomen van neuronale veroudering. Het wordt beschouwd als hersengymnastiek, maar ook als amusement en anti-stress tijdverdrijf.

Lees ook  Met deze observatietest ontwikkel je je intelligentie!

Om deze IQ-test op te lossen, moet je de foto goed observeren en ook je concentratie tot het uiterste brengen. Het vereist scherp redeneren en een waakzame geest. Zonder goede denkvaardigheden zult u niet in staat zijn om het juiste antwoord op deze uitdaging te vinden.

U moet ook een stopwatch hebben om de 25 seconden tijd die in de resolutie is toegewezen te respecteren. Om je te helpen, is hier een kleine hint: maak je leven niet ingewikkeld, concentreer je op eenvoud.

Antwoord op deze IQ-test

Dus, ben je erin geslaagd om de uitdaging in minder dan 25 seconden te voltooien? Als het je gelukt is om de 6 vierkanten te maken, feliciteren we je met je opmerkelijke intellectuele capaciteit. Je bent een persoon met een uitzonderlijke reactiviteit en analytisch vermogen.

Lees ook  Visuele puzzel: Kun jij de ontbrekende blokjes in deze puzzel vinden in minder dan een minuut?

Ontdek in onderstaande afbeelding de oplossing van deze IQ-test.

© Delunchclub

Als je de juiste oplossing niet hebt gevonden, moet je oefenen met dit soort puzzels. Deze biedt inderdaad veel voordelen, want het is een complete mentale oefening. Het traint zowel de rechterkant van je brein (degene die omgaat met creativiteit, emoties en intuïtief denken) als de linkerkant van je brein (degene die omgaat met logica, doelen en methode).

Dit type test helpt je ook om stress te verminderen en te ontspannen. Het helpt ook om uw vermogen om bepaalde problemen op te lossen te verbeteren. Inderdaad, door te proberen het antwoord op deze puzzels te vinden, zullen je hersenen verschillende benaderingen aannemen door de vallen en opstaan ​​te vermenigvuldigen. Zo zal hij dezelfde logica in het dagelijks leven toepassen.

Related post