IQ test: weet je zeker dat je oplettend bent? Er zijn meer dan 2 verschillen rond deze persoon aan het schuiven. Kijk snel in 7 seconden.

Doe deze nieuwe IQ-test om de omvang van uw visuele en observationele vaardigheden te beoordelen.

Deze IQ-test is een visuele uitdaging om je visuele vaardigheden te testen. Het laat zien hoe opmerkzaam je bent en of je een scherp genoeg oog hebt om verborgen voorwerpen te vinden. In deze uitdaging moet je twee bijna identieke afbeeldingen vergelijken en de verschillen ertussen vinden. Het is zo makkelijk als wat, maar laat het uiterlijk je niet voor de gek houden. Het kan moeilijk zijn om te slagen, afhankelijk van je capaciteiten. Ontdek hieronder wat u moet doen om te slagen.

Regels van het spel: wat je moet doen om te slagen voor de IQ-test

In deze visuele uitdaging heb je een foto met twee bijna identieke figuren naast elkaar. Op elk daarvan staat een man die is gevallen nadat hij is uitgegleden over een bananenschil. Kijk goed naar de twee foto’s en je zult zien dat ze niet helemaal op elkaar lijken. Er zijn 5 details die hen verschillend maken, niet slechts twee.

Lees ook  Wekelijkse Horoscoop Voorspellingen voor de week van 5-11 december 2022

Je moet dan deze 5 verschillen vinden in slechts 7 seconden. De tijdsdruk maakt het spel moeilijk. Dit is ook de reden waarom slechts 2% van de uitdagers deze test kon doorstaan. Ben jij een van hen? Om daar achter te komen, ga ervoor.

Onze kleine tips voordat u begint

Voordat je begint met aftellen, is het belangrijk om jezelf in de juiste conditie te brengen om jezelf de beste kans te geven de IQ-test te halen. Isoleer jezelf. Blijf uit de buurt van alle bronnen van lawaai en afleiding om uw concentratie te maximaliseren. Zo kunt u duidelijker en alerter zijn bij het oplossen van de uitdaging. Om uw visuele vaardigheden aan te scherpen, kunt u met één oog spelen. Als u er één bedekt, kunt u de kleine verschillen tussen de twee cijfers gemakkelijker onderscheiden. Als je klaar bent, kun je beginnen.

Lees ook  Kies een appelkleur en onthul je onderbewuste karakter, introvert of extravert.

Het antwoord op de IQ test: ben je geslaagd?

Heb je de 5 verschillen in de afbeelding gevonden binnen de toegestane 7 seconden? Als je dat niet deed, is dat oké. We geven je de antwoorden zodat je de volgende keer beter aan je zintuigen kunt werken.

Het eerste detail dat een fout maakt is het glas in de lucht. De tweede is verborgen in de tanden van de man. Er ontbreekt een element. De derde zit in zijn gebogen knie. De vierde zit in de reflectie van de telefoon. De laatste is een ontbrekende steen onder het uitgestrekte been van de man.

Related post