IQ-test: welke hond krijgt als eerste zijn melk? Als je slim bent, antwoord dan correct voordat de timer afloopt!

IQ-test: welke hond krijgt als eerste zijn melk? Als je slim bent, antwoord dan correct voordat de timer afloopt!

Stel je intelligentie op de proef en meet je observatie- en analysevermogen met deze IQ-test. Velen onderschatten deze visuele uitdaging en faalden uiteindelijk. Doe niet hetzelfde! Blijf gefocust en neem dit spel serieus, want het is niet zo eenvoudig als het lijkt!

Visuele test: “Welke van deze honden zal als eerste melk drinken?” »

In de onderstaande afbeelding ziet u een container die is aangesloten op leidingen om de melk naar de 4 honden te verdelen. Jouw missie is om te bepalen welke van deze honden als eerste wat zal ontvangen.

© Delunchclub

 

Om deze hersen- en visuele puzzel op te lossen, heb je maar 20 seconden. Zullen ze genoeg voor je zijn? Bewijs het nu!

IQ-test: de antwoorden

De 20 seconden zijn verstreken. Is het je gelukt om goed te antwoorden? Laten we eens kijken of uw antwoord overeenkomt met de onderstaande oplossing.

Lees ook  Differences game: Ontdek de drie verschillen tussen de twee afbeeldingen in minder dan 20 seconden

De oplossing

De hond die als eerste melk gaat drinken is niemand minder dan hond nummer 2. De leidingen naar hond 1, 3 en 4 zijn inderdaad verstopt. Opeens kan de melk alleen nog door de leiding naar hond 2. Hier is de oplossing op de foto:

© Delunchclub

Heb je het goed begrepen? Juich! U bent daarom een ​​scherp waarnemer geweest en heeft uw intelligentie verstandig gebruikt. Als je niet geslaagd bent, betekent dit dat je niet goed naar de fotodetails bij de pijpen hebt gekeken. We raden u daarom aan om meer op de details te letten om niets te missen. Train met onze tests om uw visuele en cognitieve prestaties te verbeteren. Op onze pagina vind je verschillende soorten. Aarzel niet om het te bezoeken en vrienden uit te nodigen om hun intelligentie te testen.

Related post