IQ test: Welke van de twee vrouwen is de moeder van het kind? Je hebt 10 seconden om het raadsel op te lossen.

Deze IQ-test is een visuele uitdaging en een logica-oefening. Het is een van de populairste puzzels online, maar ook de meest complexe. Als je het juiste antwoord in recordtijd weet te vinden, betekent dat dat je een genie bent in intelligentietests. Zit jij in deze categorie? Om daarachter te komen, nodigen wij u uit de uitdaging aan te gaan. Veel geluk!

Wie is de moeder van het kind? De regels van het spel

De mentale test van vandaag omvat het identificeren van de moeder van het kind. In één beeld heb je een kleine jongen die laag bij de grond zit. Aan beide zijden wordt hij omringd door twee vrouwen die op een stoel zitten en in de richting van het kind kijken. Een van hen is zijn moeder en jij moet ons vertellen welke.

Lees ook  Bent u iemand waarmee u gemakkelijk praat en die assertief is, of bent u meer introvert?

Om voor deze uitdaging te slagen, moet je goed opletten en een scherp oog hebben om let op kleine details in het beeld. Je moet je ook goed concentreren, aangezien heb je maar 10 seconden. Zonder deze kwaliteiten zijn uw kansen op succes minimaal. Bovendien zijn er maar weinig mensen die zich erop kunnen beroemen dat zij de moeder van het kind binnen de gestelde termijn hebben ontdekt.

Zodra u er klaar voor bent, nodigen wij u uit om met de test te beginnen. En zodra je een antwoord hebt of je seconden om zijn, zie je hieronder of je geslaagd of gezakt bent voor de IQ-test.

Test3_31_01_2023©NiceTime

Uitzoeken wie de moeder van het kind is: de oplossing

Denk je aan een antwoord, maar weet je het niet zeker? Dat geeft niet. We geven je de oplossing voor deze mentale test, zodat je het zeker weet. Maar als je het fout hebt, bedenk dan dat het niets bewijst. Deze test meet uw visuele en logische vaardigheden. Maar het definieert je op geen enkele manier. Als je de volgende keer wilt slagen, gewoon oefenen. Laat je visie en hersenen snel wennen aan het werken.

Lees ook  Daghoroscoop voor maandag 28 november 2022 voor alle dierenriemtekens

Weet dat de moeder van de jongen vrouw nummer één is, die aan de linkerkant. De reden voor dit antwoord is dat de jongen, om zich zelfverzekerd te voelen, zich tot haar wendt en in haar richting speelt. Bovendien heeft de vrouw haar benen gebogen. Dit is een beschermende positie.

Voor degenen die het goed hadden, hoe lang duurde het om de moeder te identificeren? In ieder geval kun je jezelf feliciteren, want weinigen waren in staat om te slagen voor deze moeilijke IQ-test.

Related post