IQ test: zie je de kat die zich tussen de wasberen verstopt?

In deze visuele puzzel moet je snel zijn en de kat vinden in minder dan 15 seconden.

Opnieuw hebben we een visuele uitdaging voor u, waarbij u uw concentratie moet testen om te vinden wat er in een plaatje verborgen zit.

We hebben een illustratie waarin we een groep schattige wasberen zien; maar een charismatisch en ondeugend grijs katje zit hen in de weg, en de uitdaging van vandaag is om het te vinden.

Probeer het in minder dan 15 seconden te doen, zodat je je vrienden kunt laten zien dat je de visuele uitdaging van vandaag hebt volbracht. Maak je geen zorgen als je dat niet doet, er zal een kleine hint zijn nadat je klaar bent, zodat je kunt controleren of uitzoeken waar het was.

Vind de kat verborgen tussen de wasberen

Heb je het gevonden? Maak je geen zorgen, deze visuele uitdaging is veel ingewikkelder dan ze op het eerste gezicht lijkt, dus we laten je achter met een kleine hint zodat je het nog 10 seconden kunt proberen: kijk uit voor de vlekken, zij kunnen de sleutel en het grote onderscheid zijn.

Lees ook  IQ-test: bewijs dat je een slim persoon bent door de minst slimme voetganger te ontmaskeren!

Oplossing: waar verstopt de kat zich tussen de wasberen?

Dat is alles voor nu! Felicitaties voor degenen die geslaagd zijn, en voor degenen die dat niet zijn, delen wij u mee dat het kitten rechtsonder op de foto verborgen zat, een paar wasberen onder degene met de groene pet. Maar maak je geen zorgen, we hebben het juiste antwoord hier.

En hoewel deze lastige uitdaging voorbij is, nodigen wij u uit om enkele van onze visuele uitdagingen te blijven proberen, die u zeker leuk zult vinden.

 

Related post