Is die vrouw met het vierkante gezicht raar? Super geweldig als je weet wat hun 3 verschillen zijn!

Prouvez votre intelligence en passant et en réussissant ce nouveau test de QI.

Het zijn niet alleen pure genieën die IQ tests kunnen doorstaan. Denk opnieuw! Bij deze intellectuele uitdaging, bijvoorbeeld, heb je alle kans van slagen als je je maar concentreert. Je moet de moeite nemen om het te doen om de tijd te doden en vooral om je intellectuele capaciteiten te evalueren. Je hoeft alleen maar twee beelden te vergelijken en de verschillen te onderscheiden.

Het concept van de IQ-test: wat je moet doen

Als je gewend bent onze spelletjes te spelen of IQ-tests te doen, zul je geen moeite hebben deze te halen. Deze intellectuele uitdaging bestaat uit het vergelijken van twee min of meer identieke beelden. Elk staat voor de illustratie van vier vrouwelijke personages met gezichten en elk met een cadeautje in de hand. Je moet ze zorgvuldig observeren en de drie elementen vinden die hen onderscheiden. Dit is een heel gewoon en onderhoudend spel. Bovendien is het gemakkelijk te spelen als je maar goed kunt zien.

Lees ook  Een week vol kansen en verrassingen voor de 12 dierenriemtekens!

Buktikan kamu betulan jenius visual dengan menemukan 3 perbedaan dari gambar tes IQ ini.

Laten we het spel wat moeilijker maken door de zoektijd te beperken tot 13 seconden. Deze tijdslimiet maakt het gemakkelijker om uw gezichtsscherpte en observatievermogen te beoordelen.

Onze tips voor deze IQ-test

Als je ooit het gevoel hebt dat je deze IQ-test niet binnen de gestelde tijd kunt oplossen, vrolijk jezelf dan op met een kleine hint. Van de drie te vinden verschillen, lijkt er één op de in grijs geklede jonge vrouw. Met deze kleine hulp, gebruik je seconden verstandig en verras je jezelf.

Probeer u meer te concentreren en isoleer uzelf van alle lawaai en afleiding. Dit zal je in een betere conditie brengen om je intellectuele capaciteiten te benutten.

De oplossing voor de IQ-test

Denk je dat je de 3 verschillen hebt gevonden? Ondanks de aanwijzing bent u er niet in geslaagd de plaats van deze verschillen te vinden? Ontdek hieronder de oplossingen voor deze intelligentie-uitdaging.

Lees ook  Kun je raden welke van deze auto's het eerst achteruit moet in 15 seconden?

Letak perbedaan gambar.

Zoals we al eerder zeiden, het eerste verschil zit bij de dame in het grijs. Kijk goed naar de rand van haar haar en je vindt het eerste verschil. Richt je blik naar links op de foto. Op de achtergrond heb je een ster onder de hand van de zwartharige vrouw. Dit is blauw in het ene beeld en roze in het andere. Ga dan verder naar beneden. Kijk naar het hartvormige geschenk dat de derde vrouw vasthoudt. De bogen zijn duidelijk verschillend.

Als deze test u heeft gestimuleerd, deel hem dan met anderen en bekijk onze andere uitdagingen.

Related post