Je beweert dat je nauwgezet bent? Het is onmogelijk om 3 andere letters dan E in de foto te zien.

Ce défi vous montre à quel point vous avez l’esprit vif si vous parvenez à trouver 3 lettres autres que E.

Visuele tests zijn een zeer effectieve manier om cognitieve vaardigheden te vergroten. Afhankelijk van de uitdaging kun je je intelligentieniveau ontdekken, je observatievermogen en concentratie testen. De meeste van deze spellen hebben een tijdslimiet. Dit is waar sommige mensen zich onderscheiden door de uitdaging in minder dan 10 seconden te voltooien, terwijl anderen moeite hebben om het antwoord te vinden.

Andere tests hebben natuurlijk geen tijdslimiet, dus je hebt zoveel tijd als je nodig hebt om de puzzel op te lossen.

Cari huruf selain E pada gambar tes fokus menggunakan ketelitian.

In dit spel moet je 3 andere letters vinden dan E. Vooruit!

Zoek 3 andere letters dan E

Deze oefening is een van de visuele tests die in minder dan 20 seconden moeten worden opgelost. Het principe? Je hebt een plaatje voor je dat alleen de letters E lijkt te bevatten. In de rijen zitten echter nog 3 andere letters van het alfabet verborgen. Ze zijn in verschillende kleuren en staan op dezelfde plaats als de andere letters, maar zijn moeilijk te vinden. In feite lijken ze op de letter E, of bijna. Vind deze 3 letters in maximaal 20 seconden.

Lees ook  IQ-test: niet 1, maar 5 verschillen in de foto van deze vrouw, als je hem snel scant in 14 seconden.

Deel deze uitdaging met je vrienden en familie en vergeet niet de timer in te stellen om te zien wie de slimste is.

Visueel testantwoord

Heb je de beroemde brieven gevonden? Ze hebben bijna dezelfde vorm als de letter E en hebben een paarse, bruine en groene kleur. Het zijn de letters F, T en B.

Huruf selain E pada gambar tes fokus.

Het probleem met deze test is dat het je hersenen verwart. Door de gelijkenis tussen deze tekens is het voor de hersenen moeilijk om de weg te vinden. Het vergt veel concentratie om een B van een E te onderscheiden. Ook kleur speelt een belangrijke rol. Het trekt de aandacht en verwart je ogen, die verloren gaan in een verscheidenheid van kleuren.

Ben je geslaagd voor deze test? Gefeliciteerd, je hebt goed getrainde ogen en je concentratie is onwrikbaar.

Lees ook  Kerstboom of kerstcadeau? Ontdek hoe jij van het seizoen geniet met deze leuke quiz.

Heb je gefaald? Maak je geen zorgen, er zijn nog veel visuele tests die je helpen je observatievermogen en concentratie te verbeteren.

Related post