Je hebt 7 seconden om de gaten in deze hoed te tellen!

Je geest is scherper dan gemiddeld als je deze test in minder dan 7 seconden haalt!

Kritisch denken is een van de belangrijkste aspecten op de werkvloer en dat is precies wat we in de huidige afstemmingstest zullen beoordelen. Naast deze cruciale vaardigheid, zal deze test ook je vermogen om logisch te redeneren bepalen bij het oplossen van problemen.

Raad hoeveel gaten er in de hoed zitten

Kijk goed naar de foto. Dit is een hoed die duidelijk een gat van aanzienlijke grootte heeft. Jouw missie is nu om het aantal gaten in deze hoed te tellen. Houd er echter rekening mee dat oplettendheid van het grootste belang is, aangezien veel mensen hun antwoorden fout hadden. Haast je niet, neem de tijd om logisch na te denken. Om de test spannender en energieker te maken, heb je slechts 7 seconden om alle gaten te vinden.

Lees ook  Hoe slim ben jij? Ontdek het antwoord op deze vraag met deze IQ-test!
© Delunchclub

Lukt het jou om alle gaten in 7 seconden te vinden?

Individuen met geavanceerd kritisch denken benaderen problemen vanuit een ander perspectief. Ze tonen creativiteit, zelfs in extreme gevallen. Geen wonder dus dat het buitengewoon moeilijk is om iemand die deze aanpak waardeert voor de gek te houden. Dus als je hebt geantwoord dat er maar één opening in deze hoed zit, is je antwoord fout.

Dus hoeveel gaten zitten er eigenlijk in deze hoed?

De hoed op de foto heeft in totaal drie gaten.

Als we goed naar de details kijken, lijkt het alsof de hoed licht doorschijnend is. Dit suggereert de aanwezigheid van een ander gat in de zijkant van de hoed, waardoor deze op het eerste gezicht onzichtbaar is. En vergeet het gat onder de hoed niet.

Lees ook  Benadruk je karaktereigenschappen door de bloem te kiezen waar je het meest van houdt.

Dus als je deze bij elkaar optelt, krijg je in totaal drie gaten in de hoed. Hier is de oplossing op de foto:

© Delunchclub

Related post