Je wordt als een genie beschouwd als je dit logisch model wiskundeprobleem kunt oplossen!

Seuls les génies s’en sortent facilement en maths : prouvez que vous en êtes un !

Denk je dat je goed bent in wiskunde? Dan is hier een IQ-test die je zeker zal interesseren! Test je redeneervermogen en logica in dit wiskundeprobleem. Als je voor deze test slaagt, word je een genie genoemd.

Kun je de volgende logische reeksen oplossen?

Als je altijd al goed bent geweest met getallen, moet deze wiskundige uitdaging geen probleem voor je zijn. Als je echter een beetje onzeker bent over je rekenvaardigheden, moet je al je aandacht op deze IQ-test richten en een plek zonder afleiding zoeken om je te concentreren. Dit maakt de kansen in uw voordeel!

Ben je comfortabel? Hier is uw uitdaging voor vandaag: in de onderstaande afbeelding ziet u rijen getallen die allemaal hetzelfde resultaat “6” opleveren. Uw taak is uit te zoeken hoe elke rij getallen dit resultaat kan opleveren. Omdat deze logica test moeilijk genoeg is, is er geen tijdslimiet. Veel geluk!

Lees ook  Zou u de verschillen tussen deze twee afbeeldingen in 10 seconden kunnen vinden?

Antwoorden op de test

Voordat we de oplossingen onthullen, hoe heb je de test gevonden? Denk je dat je het zou kunnen als we een tijdslimiet inlassen?

De oplossing

Nu is het tijd om de juiste antwoorden op de test te onthullen, zodat u ze kunt vergelijken met uw antwoorden. Kijk naar de afbeelding hieronder:

Heb je alle antwoorden goed? Als je 10 antwoorden goed hebt, kun je trots zijn op jezelf, want je hebt zojuist bewezen dat je een echt genie bent. Gefeliciteerd!

Heb je gefaald? Maak je geen zorgen, deze uitdaging was echt moeilijk en vereiste een hoog niveau van redeneren om de meeste berekeningen op te lossen.

Als je deze IQ-test leuk vond, nodigen we je uit om hem te delen met je vrienden. Als u op zoek bent naar meer logische tests zoals deze, bezoek dan onze site. U vindt er observatie-, IQ- en persoonlijkheidstests van allerlei aard!

Related post