Kijk goed naar dit plaatje en zoek de 3 verschillen.

Le test de l’observation permet de mieux connaître ses capacités cognitives et sa concentration.

De persoonlijkheidstest is interessant omdat hij ons in staat stelt de persoonlijkheidskenmerken te kennen die ons in staat stellen meer te reageren op bepaalde situaties, zoals gevaar. Om het doel te bereiken is het echter belangrijk om over visuele en mentale behendigheid te beschikken. Bij deze beelduitdaging, waarbij je 3 verschillen moet onderscheiden tussen deze 2 foto’s van kinderen die met ballen spelen, moet je werken aan je observatievaardigheden, je goed concentreren en je niet laten afleiden.

Foto krediet: © Radiotips

De 3 te vinden verschillen

De foto toont een moeder en haar twee kinderen die op het strand spelen. Je moet de 3 verschillen vinden na 15 seconden. Het eerste verschil is de kleur van de bal die de moeder gooit. Het tweede verschil is de kraag van de jongen, die zijn nek onzichtbaar maakt. Het derde verschil ten slotte is de hand van de moeder. Om de 3 verschillen te vinden, is het belangrijk de details van elke foto te observeren.

Lees ook  Ontdek de spirituele boodschap die in uw favoriete fles verborgen zit!

Foto krediet: © Radiotips

Het is een leuke mentale activiteit waarmee je je hersenen kunt oefenen, je capaciteiten kunt testen door je goed te concentreren. Er zijn mensen die snel, in minder dan 15 seconden, de juiste antwoorden vinden. Sommigen zullen niet alle juiste antwoorden zien en anderen zullen er wat langer over doen om ze te identificeren.

Een goede waarnemer

Als je de 3 verschillen snel hebt gevonden, heb je een wendbare geest en ben je in staat de verschillen te zien, hoe klein ook. Je bent iemand die persoonlijke ontwikkeling serieus neemt. Je bent voortdurend op zoek naar manieren om jezelf en dingen te verbeteren, om je doelen te bereiken. Als u daarentegen de 3 verschillen niet hebt gevonden, is het belangrijk eraan te werken, waarbij u zich concentreert op concentratie.

Lees ook  Doe het verschilspel met de honden en vind de 10 verschillende details in minder dan 50 seconden!

Wat interesseert je?

Een observatietest beoordeelt niet alleen uw observatievermogen, maar ook uw intelligentie. De visuele test beoordeelt namelijk uw niveau en hoe goed u het antwoord kunt vinden. Het verschil met andere tests is dat deze test zowel leuk als onderhoudend is. Van tijd tot tijd is het belangrijk de hersenen te gebruiken om de juiste reflexen te verwerven. 15 seconden om de 3 verschillen te vinden geeft 5 seconden voor elk verschil. Hoe sneller de hersenen getraind zijn om te reageren, hoe sneller zij de verschillen zullen vinden, ook al zijn die klein. Naarmate u een hoger niveau bereikt en meer uitdagende observatie-uitdagingen speelt, zult u geen moeite hebben om in recordtijd verschillende verschillen te vinden.

Related post