Kun je 3 verschillen zien tussen de foto’s? Je bent slim als je ze in 30 seconden kunt herkennen.

Évaluez l’étendue de votre intelligence en vous essayant à ce test de QI dans le temps imparti

Zoals bij elke IQ-test is deze test bedoeld om je een idee te geven van je intellectuele capaciteit. De resultaten zijn niet absoluut, maar stellen u in staat uzelf te testen. Het gaat er met name om de verschillen tussen twee beelden te onderscheiden. Dit maakt het een kijktest die je gemakkelijk kunt oplossen als je een goed concentratievermogen hebt en een redelijk scherp oog. Lees vooraf over het principe van de test.

IQ-test: de regels van het spel

In deze nieuwe uitdaging wordt je gevraagd om twee beelden te vergelijken die er identiek uitzien, maar toch enkele verschillen vertonen.

De twee foto’s tonen elk een broer en zus vergezeld van twee mooie vogels. Er zijn 3 verschillen tussen de twee cijfers. Wat je moet doen is ze vinden. Je moet slim zijn om dit te doen, want er is een tijdslimiet. Je hebt maar 30 seconden. Dus hou je ogen open als je wilt slagen voordat de tijd om is.

Lees ook  Zie je de fout in deze foto? 98% kon deze raadselachtige uitdaging niet overwinnen.

Vooraf moet je jezelf in conditie brengen. Hierdoor krijg je een scherper oog, een beter overzicht over het beeld en vooral een betere concentratie. Probeer daartoe je gedachten op een rustige plaats te verzamelen. Ga weg van alle bronnen van afleiding die je aandacht zouden kunnen afleiden.

IQ Test Antwoorden

Ondanks uw inspanningen kon u de drie gevraagde verschillen niet vinden? Dit is geen probleem. Het betekent gewoon dat je niet gewend bent aan dit soort IQ-tests. Als je het de volgende keer wilt doen, oefen dan je hersenen. We hebben meer dan één IQ-test die je kan helpen je visuele en cognitieve vaardigheden te verbeteren.

Laten we ondertussen de antwoorden van deze IQ test afleveren. Zo weet je welke details je gemist hebt.

Lees ook  Doe het verschilspel met de honden en vind de 10 verschillende details in minder dan 50 seconden!

Het eerste verschil zit in de staart van de witte parkiet. Het is iets langer in één beeld. Kijk dan naar het groene vogeltje dat op het hoofd van het meisje zit. Kijk goed naar zijn linkervleugel. Het heeft twee zeer verschillende posities in de twee foto’s. Het laatste verschil zit in de voeten van de jongen. Hij draagt verschillende kleuren schoenen op beide foto’s.

Heeft deze test je gestimuleerd en je daarbij vermaakt? Zo ja, deel dan gerust uw tevredenheid met anderen. U kunt hen ook uitnodigen om de uitdaging aan te gaan en hun persoonlijke vaardigheden te testen.

Related post