Kun je de verschillen in de afbeeldingen zien? Kijk of je ze kunt zien of niet.

Si vous avez un QI élevé, il devrait être facile pour vous de repérer toutes les différences !

Brengt u veel tijd door op sociale netwerken, scrollend door nieuws en informatie? Waarom veranderen we deze keer de routine niet een beetje? Wij stellen voor dat u zich op een andere manier vermaakt door IQ-tests te doen! Zo kun je plezier hebben en tegelijkertijd je hersenen, je zintuigen en al je vaardigheden testen. Vandaag zal dit spel van verschillen uw perceptie en concentratie testen! Nu is het jouw beurt om te spelen!

Foutenspellen zijn klassieke visuele tests. Je kunt je vaardigheden testen met de visuele uitdaging van vandaag. Vandaag bieden wij u dit nogal moeilijke spel van verschillen aan, dat maximale concentratie, observatievermogen en vooral een scherp gezichtsvermogen vereist. Kun je deze test oplossen?

Hieronder staan twee identieke foto’s van een klein berenjong. Neem de tijd om deze twee foto’s zorgvuldig te analyseren, want in werkelijkheid lijken ze helemaal niet op elkaar. Er zitten fouten in verborgen en die zijn niet zo gemakkelijk te ontdekken, tenzij je heel slim bent! Begin ze te zoeken zodra je er klaar voor bent en gefocust bent!

Lees ook  kunt u het deel van de kubus vinden dat is verwijderd? Je hebt 20 seconden.

IQ-test: de antwoorden op de visuele uitdaging

Heb je alle verschillen gevonden tussen de twee foto’s van de teddybeer? Als je ze niet allemaal hebt gevonden, onthullen we de juiste antwoorden in de volgende afbeelding.

Oplossing:

In feite zijn er in totaal 8 verschillen tussen de twee afbeeldingen. Hier zijn ze:

Kijk bij het berenjong goed naar de kleur van zijn rechteroog, zijn linkeroor op het tweede plaatje dat ontbreekt, zijn tanden en de zool van zijn poot. Kijk nu waar hij op rust, daar zie je twee verschillen. Boven zijn hoofd zijn een klimplant en een groene plant: elk mist een blad.

Als je deze 8 verschillen hebt kunnen vinden, ben je echt slim en heb je een goed observatievermogen. Aan de andere kant, als je faalde, had je waarschijnlijk een gebrek aan concentratie en aandacht. Je moet je vaardigheden verbeteren door vaak te oefenen met IQ-tests!

Related post