Kun jij binnen 20 seconden het ontbrekende getal in deze wiskundige puzzel raden?

Als je van logische spelletjes houdt en van getallen, vergelijkingen en wiskunde in het algemeen, dan is dit IQ test is precies goed voor jou. Test je vaardigheden terwijl je plezier hebt met deze puzzel die we je aanbieden. Inderdaad, door het voltooien van deze uitdaging, zult u een genie worden genoemd en uw analytische vaardigheden zullen iedereen om u heen imponeren. Wacht niet langer en probeer de uitdaging aan te gaan!

Wat wordt er van je verwacht?

Voor deze test presenteren we je een plaatje waarin verschillende reeksen getallen staan. Elk nummer is omkaderd en gaat vergezeld van een pijl die naar de volgende of de volgende bel wijst. Een van deze bubbels bevat echter alleen een vraagteken. Merk op dat het getal zeven (7) geenszins een fout is. Om te slagen zult u dus het getal dat in de bel moet staan moeten identificeren. Het is aan u om te proberen om de logica in deze getallenreeks te vinden en te begrijpen.

Lees ook  IQ test: Er is een dief op het feest. Kun jij hem vinden in deze visuele uitdaging?

©NiceTime

Wat is het nut van dit soort testen?

Eerst en vooral zijn puzzels en breinbrekers een geweldige manier om te ontspannen en tegelijkertijd productief te zijn. Het aangaan van dit soort uitdagingen stelt je namelijk in staat omde hersenen trainen en intellectuele vaardigheden verbeterenDoor deze test leer je je meer te concentreren, op details te letten en door te zetten bij het oplossen van problemen. Daarnaast leer je door deze test om je meer te concentreren, op details te letten en door te zetten bij het oplossen van een probleem.

Ben je er klaar voor? Hier is het juiste antwoord: twaalf (12)! Proficiat aan degenen die geslaagd zijn, jullie verdienen de titel van genie. Degenen die het niet gelukt is, maak je geen zorgen, we leggen het allemaal uit en je vindt de oplossing ook in plaatjes hieronder.

Lees ook  Slechts 20% van de mensen vindt de 2 watermeloenen gelijk in minder dan 10 seconden! Kan jij het?

©NiceTime

Om te beginnen moest je jezelf isoleren om ervoor te zorgen dat niets je kon storen tijdens je test. Ten tweede was het belangrijk om verschillende methoden toe te passen en niet ontmoedigd te raken. Inderdaad, je moest verschillende benaderingen proberen zoals deling, vermenigvuldiging, aftrekking of optelling. Daarna was het nodig om elke getallenreeks zorgvuldig te observeren.

Door deze benaderingen te combineren, zou je hebben begrepen dat de cirkels driehoeken bij drie vormden en dat het getal in het midden het resultaat was van het aftrekken van de getallen eromheen. Deze logica werkte echter niet voor de bel met het getal zeven (7). Je moest je dus concentreren op dit detail. Als je het plaatje zorgvuldig analyseert, is er maar één oplossing: het getal in het midden is het resultaat van de som van de getallen eromheen. Dus in plaats van elk getal te nemen, moest je elk cijfer nemen.

Lees ook  Kun je de verschillen in de afbeeldingen zien? Kijk of je ze kunt zien of niet.

Vooral, vergeet niet deze test te delen op sociale netwerken zodat je vrienden en familie het ook kunnen proberen.

Related post