Kun jij de aardbei vinden die in de ruimte verborgen is in minder dan 30 seconden?

Nous vous mettons au défi de résoudre ce défi visuel en moins de 30 secondes. Si vous réussissez, vous aurez sûrement une vue imprenable.

Visuele uitdagingen zijn een goede manier om de tijd te doden, en soms zijn ze zo moeilijk dat het een heel avontuur is om ze op te lossen; in deze uitdaging was een aardbei zo goed verborgen in het ruimteontwerp dat het bijna onmogelijk is om hem te vinden, tenzij je een heel goede waarnemer bent.

Wil je het proberen? Deze uitdaging maakt iedereen bang, dus het is ‘alleen voor experts’. Het is een tekening vol ruimteobjecten, zoals planeten, asteroïden en schepen, waarin een aardbei zich heeft weten te wringen.

Het is tijd om je vaardigheden te testen, kun je het oplossen in minder dan 30 seconden?

Als je het opgeeft, helpen we je met een aanwijzing. De aardbei is een van de kleine voorwerpen op de foto. Nog niet? Nou, misschien is het niet zo makkelijk… Heb je het gevonden?

Lees ook  Kun je nummer 6 doen zonder een wedstrijd te breken? 99% van de mensen faalden voor deze uitdaging.

Focus op de rechterkant van het beeld.

Oplossing

Maak je geen zorgen, je bent niet de enige die dat niet kan. Je moest ook naar het antwoord kijken, want echt, deze aardbei was heel goed in het camoufleren van zichzelf tussen ruimteobjecten.

Als je het niet opnieuw wilt proberen en begint te wanhopen, laten we je het antwoord hieronder achter. Nu je weet waar het is, probeer iemand anders uit te dagen. Het is misschien leuker als je een andere tijdslimiet instelt en weddenschappen plaatst.

Related post