Logisch spel: Heb je de vaardigheden om deze uitdaging aan te gaan?

Dit spel dat we aanbieden zal je logica en observatie vaardigheden testen. Verzamel uw concentratie en geduld en heb een goede tijd proberen dit logica spel.

Waar gaat dit logica spel over?

Voor dit logica spel, wordt u een illustratie gepresenteerd. Deze zal vergezeld gaan van drie afbeeldingen A, B en C waarvan één de illustratie moet zijn… bovenaanzicht. Deze lijken erg op elkaar, alleen een paar kleuren verschillen. Uw doel zal zijn om uit te zoeken welke de juiste is. Observatie is de sleutel tot succes. Met behulp van de kleuren kun je een vergelijking maken met de illustratie.

Watsu.nl

Waarom een logisch spel maken?

Er is niets beter dan logica spelletjes om je intellectuele vaardigheden te oefenen terwijl je plezier hebt: goede manieren om plezier te hebben en tegelijkertijd je vaardigheden aan te scherpen. Bovendien helpen ze de hersenen te stimuleren, een idee te krijgen van de hiaten Naast de intellectuele tekorten die iemand kan hebben, zoals concentratie- en observatieproblemen. Nog belangrijker is dat logische spelletjes helpen om deze problemen te corrigeren.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: de 'S' die je kiest kan je veel vertellen over je karakter

Wat was het juiste antwoord?

Het juiste antwoord was C. Gefeliciteerd aan degenen die de oplossing vonden. We zijn onder de indruk van jullie logica en observatievermogen. Inderdaad, zoals u kunt zien, komen de kleuren in deze derde afbeelding precies overeen met die in de illustratie. Hoewel de kleurvakjes in de illustratie zich op verschillende niveaus bevinden, zijn ze allemaal zichtbaar als je de illustratie van bovenaf bekijkt. De eerste rij kleuren in afbeelding A is fout, omdat een geel vakje ontbreekt, evenals de laatste rij kleuren in afbeelding B. De enige resterende afbeelding is C, die geen fouten bevat.

Hierboven staat de oplossing in plaatjes.

Watsu.nl

Boven alles, Aarzel niet om je resultaten en dit logica spel te delen op sociale netwerken zodat je vrienden en familie er ook van kunnen genieten.

Related post