Logische test: Welke van deze scooters komt aan bij het tankstation? Je hebt 30 seconden!

Dit labyrint is een echte uitdaging voor de meest begaafden. Denk je dat je dit spel aankunt?

In deze doolhoftest zal slechts één scooter het halen tot aan het tankstation. Wist je trouwens waar het woord scooter vandaan komt? De naam scooter is een Engels woord dat in 1916 voor het eerst werd gebruikt om een lichte tweewielige motorfiets aan te duiden. Het is afgeleid van het Engelse werkwoord “to scoot”, dat “snel steppen” betekent. In dit spel moet je de scooter vinden die door het doolhof komt. Je hebt slechts 60 seconden om te slagen.

© Delunchclub

Welke scooter vindt de uitweg?

Dit doolhofspel is een klassieker waar iedereen als kind van genoten heeft. Het is een tijdloos spel dat door generaties kinderen en volwassenen is gespeeld. Met zijn doodlopende paden en doodlopende wegen is het gemakkelijk om te verdwalen en vast te komen zitten. Toch is het juist deze moeilijkheid die het spel zo verslavend en spannend maakt.

Lees ook  Verschil spel: Daag je observatie vaardigheden uit door de 3 verschillen te vinden. Slechts één persoon van de 6 kan het!

Spelers moeten snel en vooral geconcentreerd zijn om het juiste pad te vinden. Dit spel is perfect voor wie zich wil ontspannen en vermaken zonder al te veel na te hoeven denken. In tegenstelling tot andere spellen vereist het geen strategie of berekeningen. Wel moet je op de timer letten, want je hebt maar 60 seconden om de scooter te vinden die de uitgang bereikt.

Hoe kom je uit dit doolhof?

Uit dit doolhof geraken lijkt misschien gemakkelijk, maar is het mogelijk om het in 60 seconden te doen? In deze situatie waarin het doel is om de scooter te vinden die als eerste het station bereikt, zijn hier onze tips. De eerste methode begint met het vertrouwen op je instinct.

Lees ook  Verschilspel: als je de 3 verschillen in minder dan 20 seconden vindt, ben je een genie!

In doolhofspellen is er niet altijd logica of analyse nodig om de uitgang te vinden. Je moet op je intuïtie vertrouwen om de juiste richting te vinden. Om je kansen op succes te vergroten, kun je dan een potlood gebruiken om de verschillende paden die je neemt te traceren en te voorkomen dat je verdwaalt. Probeer elk pad één voor één en kijk waar het je brengt. Als je op een doodlopende weg stuit, ga dan terug en probeer een andere route.

De oplossing

Het antwoord op dit spel was de B-scooter. De spelers die hun instinct volgden en deze optie kozen, moeten worden gefeliciteerd!

© Delunchclub

Als je dit antwoord niet kreeg, voel je vrij om de route opnieuw te doen, maar deze keer iets meer geconcentreerd.

Related post