Los deze vergelijking op door een lucifer te verplaatsen om te bewijzen dat je echt slim bent.

Om deze uitdaging te overwinnen, moet men werkelijk uitzonderlijke intellectuele capaciteiten hebben. Denk je dat je er klaar voor bent?

Hou je van cijfers en wiskunde? Zo ja, dan zal deze IQ-test u bevallen. Als je daarentegen een beetje moeite hebt met wiskunde, dan is deze IQ-test perfect voor jou. Genieten! Neem de tijd om je te concentreren voordat je begint.

Hoe slaag ik voor deze IQ-test?

Om je te testen, gaan we je vragen een vergelijking op te lossen. En niet zomaar een, want de componenten van deze vergelijking zijn gemaakt van lucifers. Er lijkt ook een grote fout te zijn, aangezien 3 x 9 op geen enkele manier gelijk is aan 5. Je doel is daarom om deze fout recht te zetten, maar door alleen een lucifer te verplaatsen. Om te slagen, moet je zo gefocust mogelijk zijn.

© Delunchclub

Waarom een ​​IQ-test doen?

Online IQ-testen zijn om verschillende redenen leuk. Bovenal bieden ze een kans om onze geest uit te dagen en onze cognitieve vaardigheden op de proef te stellen. Het oplossen van uitdagende logische puzzels en problemen kan buitengewoon lonend zijn, en het geeft ons een gevoel van voldoening als we de juiste antwoorden vinden. Bovendien stellen deze tests ons in staat om onze intellectuele sterke en zwakke punten te ontdekken, wat zowel leerzaam als vermakelijk kan zijn.

Lees ook  Visuele test voor de experts! Zoek het gezicht van de man in deze illustratie

Door ons intelligentiequotiënt online te evalueren, hebben we ook de mogelijkheid om onze resultaten te vergelijken met die van andere mensen, wat een competitieve en speelse dimensie aan de ervaring toevoegt. Ten slotte kunnen deze tests een manier zijn om de tijd op een productieve en stimulerende manier door te brengen, terwijl ze ons de kans geven om onszelf te vermaken terwijl we onze hersenen trainen.

Het is tijd om de IQ-test af te maken!

We feliciteren alle mensen die erin geslaagd zijn het juiste antwoord te vinden. Je intellectuele capaciteiten zijn indrukwekkend. Voor degenen die er niet in zijn geslaagd, maak je geen zorgen, we zullen je helpen. Het was voldoende om een ​​van de lucifers van het getal 9 te verplaatsen om het in 3 te transformeren en deze lucifer bij het getal 5 op te tellen om het getal 9 te geven. Dit geeft 3 x 3 = 9.

Lees ook  Alleen een logisch persoon kan de tijd achterhalen die op de laatste klok moet worden weergegeven!
© Delunchclub

We hopen dat je genoten hebt van deze test en we nodigen je uit om deze te delen op je sociale netwerken.

Related post