Maagden lopen weg van de waarheid, Steenbokken worden geholpen door een nieuwe collega.

Découvrez sans attendre ce que les étoiles vous réservent en lisant votre horoscope du lundi 26 décembre 2022.

We gaan de laatste week van december en van dit jaar in. Om erachter te komen hoe dit jaar zal eindigen, lees je wat de sterren te zeggen hebben. Lees je horoscoop voor maandag 26 december 2022.

Ram

Je werk uitstellen voor het nieuwe jaar is goed. Je verdient een paar vrije dagen. Er is veel om naar uit te kijken in 2023.

Stier

Vandaag heb je zin om vrienden te maken. Maak opnieuw contact met degenen die je een tijdje uit het oog verloren bent. Maak een wandeling. Je dag wordt heel aangenaam.

Gemini

Het is tijd om aan je gezondheid te denken en in beweging te komen. Doe het rustig aan om je lichaam niet te overbelasten.

Lees ook  IQ test: Er is een dief op het feest. Kun jij hem vinden in deze visuele uitdaging?

Kanker

Als het weer het toelaat, neem uw kinderen dan mee voor een wandeling of een trektocht, zodat ze wat beweging krijgen. Zo kunt u een spannende avond alleen met uw partner doorbrengen.

Leo

Dit is een goede dag om doelen te stellen voor het nieuwe jaar. Stop zoete dagdromen en sprookjes weg. Ze zullen je niet helpen je dromen te verwezenlijken. Wees in plaats daarvan productief en u zult beloond worden voor uw inspanningen.

Maagd

U vlucht voor iets dat uw verstand vurig verwerpt, maar waarvan u zich volkomen bewust bent. Het heeft geen zin jezelf voor de gek te houden. Durf de koe bij de horens te vatten. Je hebt de moed om dat te doen.

Weegschaal

Wees voorzichtig vandaag. Iemand zal proberen je te misleiden en te profiteren van je vriendelijkheid. Als u nog niet klaar bent met uw deel van de familiebezoeken, wees dan geduldig en vriendelijk.

Lees ook  Wat is er mis? 98% van de mensen slaagde er niet in deze uitdaging bij de eerste poging te overwinnen.

Schorpioen

Waarom dingen bewaren die je niet meer dienen en tot het verleden behoren? Het is misschien tijd om de bladzijde om te slaan en de kansen van het nieuwe jaar te omarmen.

Boogschutter

Concentreer je op je relaties. Je hebt er de laatste tijd geen tijd voor gehad. Het wordt tijd dat daar verandering in komt. Laat je meeslepen door nieuwe impulsen, gezamenlijke activiteiten of liefdesspelletjes.

Steenbok

Een goedbedoelende collega kan je ontheffen van sommige van je professionele taken. Maak van de gelegenheid gebruik om voor je persoonlijke leven te zorgen.

Waterman

Je bent klaar met de kerstbezoeken. Nu is het tijd om je voeten weer op de grond te krijgen, vooral als je niet een paar dagen vrij hebt gehad. Maar doe het rustig aan en overhaast het niet. Ga in je eigen tempo en maak van de gelegenheid gebruik om je werk in te halen.

Lees ook  Welke weg neem je? Uw keuze weerspiegelt uw vermogen om beslissingen te nemen!

Vissen

Durf vandaag eerlijk te zijn. De kerstfestiviteiten hebben je ogen geopend voor bepaalde realiteiten. Het is tijd om verder te gaan en mogelijk relaties te beëindigen die niet werken.

Related post