Meet je IQ door de 3-cijferige code te vinden in minder dan 50 seconden!

Le casse-tête du jour est de trouver le code à 3 chiffres. Si vous êtes à la recherche d’un défi stimulant, ce casse-tête est fait pour vous !

Logica- en denkoefeningen zijn erg populair, en deze bijzondere uitdaging is een geweldige manier om je hersenen te trainen…. Mensen die van uitdagingen houden, zullen graag de code vinden en deze puzzel oplossen. Deze puzzel heeft een plaatje met 5 foute combinaties, maar dat kan aanwijzingen geven. Je zult je logica en observatievermogen moeten gebruiken om te bepalen welke combinatie juist is. Dit type puzzel is erg populair op sociale netwerken, dus ga de uitdaging aan en vind de code!

Te volgen regels om de uitdaging op te lossen

Om in deze uitdaging te slagen, moet je observeren en je concentreren. Er zijn regels te volgen voor de juiste 3-cijferige code vinden.

Foto krediet: Radiotips

Kijk eerst naar de gekleurde stippen na elke combinatie van 3 cijfers.

  • Een zwarte stip betekent dat het nummer niet aanwezig is
  • Een gele stip betekent dat het nummer aanwezig is, maar niet in het juiste vakje staat.
  • Een groene stip betekent dat het nummer in het juiste vakje staat.
Lees ook  Wat zie je als eerste? Ontdek nu je grootste probleem.

Merk op dat de gekleurde punten niet in volgorde zijn geplaatst.

Deze de uitdaging is van een moeilijk niveau zoals blijkt uit de moeilijkheidsregelaar in de afbeelding.

Onthulling van de mysterieuze code

We staan op het punt de code van de dag te onthullen die op de afbeelding staat. De nummers die de code vormen zijn in kleur omcirkeld. Wij nodigen u uit het juiste antwoord te vinden en feliciteren uzelf als u slaagt in minder dan 50 seconden..

Wat is de code? Het is 042!

Radiotips fotocredit

Wij hopen dat je hebt genoten van deze uitdaging en dat je klaar bent voor de volgende. Veel geluk!

Wij nodigen u uit om uw vrienden en familie uit te dagen door dit artikel te delen. Wij werken er hard aan om leuke en interessante spellen te maken, en we zouden het fijn vinden als u ons zou helpen dit te verspreiden. U kunt het delen op sociale netwerken, zodat uw vrienden en familie kunnen ook genieten van het entertainment dat we bieden.

Lees ook  Een dag vol emoties voor de 12 tekens van de dierenriem!

Deel dit artikel met je vrienden en familie, en daag hen uit om de beste speler te zijn! Je kunt ook je vrienden uitnodigen om zich op onze site te registreren om te profiteren van alle spelervaring die we bieden, en samen onze spellen te spelen om een leuke tijd te hebben!

Related post